Van Holsbeeck: "Henry zijn speelstijl past bij het huis"

Nu de deal eindelijk afgehandeld is, valt er een pak druk van de schouders van Van Holsbeeck. De Anderlecht-manager is erg blij met de komst van Onyekuru."Zijn speelstijl past bij het huis en we hopen dat de fans zijn komst zullen toejuichen", aldus Van Holsbeeck op de site van paars-wit. "We willen op drie fronten meestrijden en de komst van Henry Onyekuru past bij de ambitie van de club”, besluit hij.


Herman Van Holsbeeck had het tussendoor ook over de transferactiviteit in en rond het Constant Vanden Stockstadion "We zijn nog met een aantal jongens bezig", aldus Van Holsbeeck. "Misschien een uitleenbeurt voor Jorn Vancamp en met N'Sakala zijn we nog aan het onderhandelen. In de eerste ploeg hebben we afspraken met twee spelers, Kara en Acheampong. Voor een bepaald bedrag zijn ze weg. Als zij ook een afspraak vinden over hun salaris zijn ze weg."
Dat er interesse is voor Kara, is duidelijk. "Voor Kara was er een bod, maar hij moet ook een akkoord vinden met die club. Tenzij Kara straks de zaak van zijn leven kan doen met een interessante transfer, denk ik dat hij bij ons blijft en meegaat naar de Champions League. Maar het is aan hem. Wij gaan hem niet tegenhouden, wij houden ons aan de afspraken."onyekuru vanholsbeeck

Onyekuru: "Frutos zei; speel je spel en dan komt het goed"
Kara opgeroepen voor Senegal
Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"
Boeckx: "Rust bewaren was prioriteit"
David Sesa: "We respecteren ons contract"
Anderlecht zonder glans voorbij Westerlo
Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA

Meer nieuws...