Steegen: "De grootste nieuwigheid in de fanshop is de 'Activity Zone' "

Landskampioen Anderlecht heeft vanmiddag zijn uitshirt voor komend seizoen voorgesteld. De Brusselaars en kledingsponsor Adidas kozen dit keer voor een grijs truitje met paarse accenten. "We zijn voor een casual shirt gegaan", aldus woordvoerder David Steegen.


Anderlecht maakte van de gelegenheid gebruik om ook de vernieuwde fanshop voor te stellen. In de winkel, die vanaf morgen weer open is, zal het nieuwe uitshirt alvast gekocht kunnen worden. "We vinden de vernieuwde shop zelf heel mooi en we denken ook dat de fans zich hier zullen kunnen uitleven", aldus Steegen. "De grootste nieuwigheid is de 'Activity Zone', waar de supporters onder meer op de foto kunnen gaan met de kampioenenbeker. We wilden de supporters de mogelijkheid geven om de echte Anderlecht-ervaring te beleven", stelde woordvoerder David Steegen de nieuwigheid voor. "Anderlecht was de eerste club in België die met een fanshop op de proppen kwam. Vele andere clubs hebben geprobeerd ons na te doen, maar zijn er nooit in geslaagd onze fanshop te evenaren."


Het eerste uitshirt werd overhandigd aan voorzitter Roger Vanden Stock. Op het truitje werd het nummer 20 gedrukt, een verwijzing naar de dienstjaren van Vanden Stock als voorzitter (hij werd eigenlijk al in 1996 voorzitter van paar wit.) én ook aanwinst Sven Kums zal met dat nummer op zijn rug spelen.

fanshop rsca

Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"
Boeckx: "Rust bewaren was prioriteit"
David Sesa: "We respecteren ons contract"
Anderlecht zonder glans voorbij Westerlo
Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos

Meer nieuws...