Van Holsbeeck: "Kums zal zeker niet de laatste inkomende transfer zijn"

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck sprak klare taal bij de voorstelling van toptransfer Sven Kums. Zo vertelde hij dat de voormalige Gent-kapitein nooit getwijfeld had aan zijn komst naar Anderlecht, in tegenstelling tot wat de voorbije weken geschreven werd. 


"We hadden vanaf dag één zijn jawoord. Er zijn transfers die je in je carrière meer plezier doen dan andere. Ik herinner me nog het vertrek van Sven Kums - zo'n 10 jaar geleden - naar Lierse. Dat was een periode bij Anderlecht waarin jeugdspelers niet veel kansen kregen bij de eerste ploeg. Toch had ik toen al een speciaal gevoel bij Sven. Niet alleen omdat hij een fantastische mentaliteit aan de dag legde. We konden hem op eender welke positie zetten: hij was altijd bij de beteren."


"Ik heb de voorbije jaren met aandacht zijn carrière gevolgd. Voor ons is het een eer om te zien dat hij na een prachtig parcours opnieuw voor Sporting Club Anderlecht kiest. Dat na prachtige seizoenen bij AA Gent en Udinese. Toen onze voorzitter aan hem vroeg: 'Kom je terug naar ons?', zei Sven meteen ja. Ondanks alle berichten in de kranten hadden wij dus vanaf dag één zijn woord gekregen. Trouwens, dit mag dan wel de eerste inkomende transfer van deze zomer zijn, het zal zeker niet de laatste zijn."

vanholsbeeck kums

Dominique Baeyens geeft Hein Vanhaezebrouck advies
Gerkens: "Alleen door samen te werken geraken we hier uit"
Boze RSCA-fans wachten spelers op in Neerpede
De RSCA-dames doen wel wat ze moeten doen 'winnen'
Vanhaezebrouck: "Ik kan supporters begrijpen"
Anderlecht blijft ook op Stayen in hetzelfde bedje doodziek
Anderlecht-fans leggen match 10 minuten stil met vuurwerk
Peter Vandenbempt: "Spelers vielen achterover van verbazing, ze wisten van niets"
Kara fit voor Play-Offs
Deschacht wil gesprek met Coucke
Verboomen fluit STVV - Anderlecht
Zeven beloften in selectie tegen STVV
Geen Markovic en Trebel tegen STVV
Deschacht meldde zich ziek
Vanhaezebrouck: "De spelersgroep steunt me nog"

Meer nieuws...