Sven Kums praat met Anderlecht

Gisteren kon u hier al lezen dat Herman Van Holsbeeck bevestigde dat RSC Anderlecht geÔnteresseerd was. Het is de kersverse kampioen blijkbaar menens. Gisteren waren er al persoonlijke gesprekken met Sven Kums.


Op het gala van Profvoetballer van het Jaar bevestigde Herman Van Holsbeeck nogmaals de interesse. "Kums is een Belg met veel talent. Hij kent BelgiŽ en ondertussen weet hij ook hoe het is om in het buitenland te voetballen. Maar we zien wel hoe de onderhandelingen lopen, er zijn nog andere geÔnteresseerde clubs."


Dat RSC Anderlecht concrete interesse heeft is duidelijk. Zo weet Het Nieuwsblad dat Kums gisteren al op Neerpede gesignaleerd werd. Kums staat dus duidelijk ook niet weigerachtig tegenover een terugkeer naar de club waar hij nog in de jeugd gespeeld heeft. 


Het jeugdproduct van de landskampioen kende geen superjaar bij Udinese en begint volgend seizoen in principe bij Watford, dat hem uitleende. Toch is een vertrek niet uitgesloten, zo geeft ook zijn manager Mogi Bayat aan.
"Zolang er geen beslissing is genomen zullen we ook niet communiceren, dat doen we trouwens nooit. Er is intresse voor Kums van verschillende clubs, zowel in het buitenland als in BelgiŽ. Volgend weekend zit de Italiaanse competitie erop, dan zal hij beslissen. De kans bestaat dat hij volgende week maandag zijn beslissing zal bekend maken", reageerde hij bij Sporza. 


VoetbalBelgiŽ

kums vanholsbeeck

Gert Verheyen: "Fans van Anderlecht zijn kritisch en is winnen maar normaal"
Erwin Vandenbergh: "Teo heeft een spitsentrainer nodig"
Obradovic genezen
Stanciu nog altijd geblesseerd
Blessure Trebel valt mee maar is twijfelachtig voor duel tegen Kortrijk
Anonieme oligarch heeft zijn oog op Anderlecht laten vallen
Azevedo-Janelas wekt Franse belangstelling
Jong RSCA talent tekent tot 2019
Kicker: "Bibberzege voor Bayern"
Trebel onzeker voor duel tegen Kortrijk
Deschacht en Coorevits zijn in het geheim getrouwd
Marc Degryse: "Aanpak Hein Vanhaezebrouck verdiende lof en respect"
Jupp Heynckes: "Zonder onze doelman was de score heel anders geweest"
Anderlecht was weer Anderlecht in het Astridpark
Trebel: ďWe spelen heel goed, maar we pakken alweer geen puntenĒ

Meer nieuws...