Sven Kums praat met Anderlecht

Gisteren kon u hier al lezen dat Herman Van Holsbeeck bevestigde dat RSC Anderlecht geÔnteresseerd was. Het is de kersverse kampioen blijkbaar menens. Gisteren waren er al persoonlijke gesprekken met Sven Kums.


Op het gala van Profvoetballer van het Jaar bevestigde Herman Van Holsbeeck nogmaals de interesse. "Kums is een Belg met veel talent. Hij kent BelgiŽ en ondertussen weet hij ook hoe het is om in het buitenland te voetballen. Maar we zien wel hoe de onderhandelingen lopen, er zijn nog andere geÔnteresseerde clubs."


Dat RSC Anderlecht concrete interesse heeft is duidelijk. Zo weet Het Nieuwsblad dat Kums gisteren al op Neerpede gesignaleerd werd. Kums staat dus duidelijk ook niet weigerachtig tegenover een terugkeer naar de club waar hij nog in de jeugd gespeeld heeft. 


Het jeugdproduct van de landskampioen kende geen superjaar bij Udinese en begint volgend seizoen in principe bij Watford, dat hem uitleende. Toch is een vertrek niet uitgesloten, zo geeft ook zijn manager Mogi Bayat aan.
"Zolang er geen beslissing is genomen zullen we ook niet communiceren, dat doen we trouwens nooit. Er is intresse voor Kums van verschillende clubs, zowel in het buitenland als in BelgiŽ. Volgend weekend zit de Italiaanse competitie erop, dan zal hij beslissen. De kans bestaat dat hij volgende week maandag zijn beslissing zal bekend maken", reageerde hij bij Sporza. 


VoetbalBelgiŽ

kums vanholsbeeck

Dominique Baeyens geeft Hein Vanhaezebrouck advies
Gerkens: "Alleen door samen te werken geraken we hier uit"
Boze RSCA-fans wachten spelers op in Neerpede
De RSCA-dames doen wel wat ze moeten doen 'winnen'
Vanhaezebrouck: "Ik kan supporters begrijpen"
Anderlecht blijft ook op Stayen in hetzelfde bedje doodziek
Anderlecht-fans leggen match 10 minuten stil met vuurwerk
Peter Vandenbempt: "Spelers vielen achterover van verbazing, ze wisten van niets"
Kara fit voor Play-Offs
Deschacht wil gesprek met Coucke
Verboomen fluit STVV - Anderlecht
Zeven beloften in selectie tegen STVV
Geen Markovic en Trebel tegen STVV
Deschacht meldde zich ziek
Vanhaezebrouck: "De spelersgroep steunt me nog"

Meer nieuws...