Wat met Iseka, Lukebakio, Doumbia en Vancamp?

Onder René Weiler vertrok vorig jaar heel wat jeugd om ergens anders ervaring op te kunnen doen. Dat lijkt volgend seizoen niet anders te zullen worden. Enkele spelers zouden op het punt staan te vertrekken volgens La Dernière Heure. 


Ten eerste is er Aaron Leya Iseka. De jongere broer van Michy Bathsuayi vertrok vorige zomer vol goede moed naar Olympique Marseille. Aanvankelijk speelde hij nog enkele wedstrijden maar al snel ging het bergaf. Ook volgend seizoen zou hij uitgeleend worden door RSC Anderlecht.


Ten tweede is er nog Dodi Lukebakio. Hij leed een gelijkaardig verhaal als dat van Leya Iseka. Bij Toulouse kwam hij slechts vijf keer tot een invalbeurt en kon nooit echt overtuigen. Toulouse zou toch wat in hem zien en hem volgend jaar opnieuw willen huren. 


Dan is er nog Idrissa Doumbia. Het Ivoriaanse toptalent begon uitstekend aan de voorbereiding bij Paars-Wit maar zakte steeds verder weg in de rangorde. Hij zou zo teleurgesteld zijn dat hij meteen verkocht wil worden en zelfs niet nadenkt over een eventuele uitleenbeurt. 


Tot slot is er nog Jorn Vancamp. Hij deed het afgelopen seizoen uitstekend in de jeugdelftallen van RSC Anderlecht en mocht al eens opdraven bij de eerste ploeg. Weiler ziet in hem nog niet echt een volwaardige A-kern speler waardoor ook hij uitgeleend zou worden. 

VoetbalBelgië

iseka lukebakio doumbia vancamp

Michel Verschueren opgenomen in het ziekenhuis
Hanni: "We hadden dit seizoensbegin niet verwacht"
Dendoncker: "Moeten iets rechtzetten tegenover de supporters"
Weiler: "Het is duidelijk dat we nog spelers nodig hebben"
Anderlecht verliest nu ook van STVV
Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig

Meer nieuws...