Kara: "Na wat er gebeurd is kan ik supporters niet gaan groeten"

Alles was peis en vree bij Anderlecht, maar nu smijt Kara Mbodji toch de knuppel in het hoenderhok. De Senegalees gaat de fans niet meer groeten na de match en daar heeft hij een reden voor.


Het lag Kara blijkbaar zwaar op het hart, de loden last moest er eens af. "Ik heb dit seizoen twee doelen: kampioen worden met Anderlecht en het tweede, dat vertel ik binnenkort. Hoe lang is het geleden dat ik de supporters ben gaan groeten? Lang hé? Wel, op het einde van het seizoen zal ik vertellen waarom", zei hij aan Het Nieuwsblad.
"Eén ding wil ik duidelijk benadrukken. Ik wil niet iedereen over dezelfde kam scheren. Want er zijn heel wat supporters die wel altijd achter mij en de ploeg zijn blijven staan", zei de robuuste verdediger. "Na alles wat er is gebeurd, kan ik momenteel de supporters niet gaan groeten na de match.""Er zijn spelers die worden uitgefloten en nadien naar de supporters gaan alsof er niets is gebeurd, maar zo zit ik niet in elkaar. Ik ben geen huichelaar en zeg de zaken zoals ze zijn. Het doet pijn om als een aap (sic) behandeld te worden en berichten te krijgen dat ik met mijn hele familie moet opkrassen. Ik heb ze bewaard op mijn gsm. Sommige kwamen van Anderlecht-supporters. Bij Genk ben ik één keer uitgefloten, dat zijn zaken die gebeuren, maar niet meerdere keren zoals hier. Ook mijn goede vriend Badji heeft het meegemaakt.”Voetbalkrant

kara

Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht

Meer nieuws...