Kara: "Na wat er gebeurd is kan ik supporters niet gaan groeten"

Alles was peis en vree bij Anderlecht, maar nu smijt Kara Mbodji toch de knuppel in het hoenderhok. De Senegalees gaat de fans niet meer groeten na de match en daar heeft hij een reden voor.


Het lag Kara blijkbaar zwaar op het hart, de loden last moest er eens af. "Ik heb dit seizoen twee doelen: kampioen worden met Anderlecht en het tweede, dat vertel ik binnenkort. Hoe lang is het geleden dat ik de supporters ben gaan groeten? Lang hé? Wel, op het einde van het seizoen zal ik vertellen waarom", zei hij aan Het Nieuwsblad.
"Eén ding wil ik duidelijk benadrukken. Ik wil niet iedereen over dezelfde kam scheren. Want er zijn heel wat supporters die wel altijd achter mij en de ploeg zijn blijven staan", zei de robuuste verdediger. "Na alles wat er is gebeurd, kan ik momenteel de supporters niet gaan groeten na de match.""Er zijn spelers die worden uitgefloten en nadien naar de supporters gaan alsof er niets is gebeurd, maar zo zit ik niet in elkaar. Ik ben geen huichelaar en zeg de zaken zoals ze zijn. Het doet pijn om als een aap (sic) behandeld te worden en berichten te krijgen dat ik met mijn hele familie moet opkrassen. Ik heb ze bewaard op mijn gsm. Sommige kwamen van Anderlecht-supporters. Bij Genk ben ik één keer uitgefloten, dat zijn zaken die gebeuren, maar niet meerdere keren zoals hier. Ook mijn goede vriend Badji heeft het meegemaakt.”Voetbalkrant

kara

Van Holsbeeck: "Gaan ervan uit dat Svilar volgend jaar zeker titularis wordt"
Unieke Brusselse derby op RSCA-fanday
Gaat Anderlecht voor deze dure Argentijnse verdediger?
Vader Kums: "Het verlangen om terug te keren naar Anderlecht was groot"
Van Holsbeeck: "Het dossier Mata werd te gecompliceerd"
Jonathan Lardot fluit Antwerp - Anderlecht
Anderlecht heeft defensieve versterking nodig!
Najar zeker niet fit voor duel tegen Antwerp
Dendoncker fit voor duel tegen Antwerp
Oma Kums trots op kleinzoon
Ook Sevilla heeft Kara op hun lijstje staan
Zeer mooi gebaar van RSCA-fans
Hanni: "Openingstreffer was een gebrek aan concentratie"
Lukasz Teodorczyk gelinkt aan AC Milan
Gerkens: "Ik ben goed ge´ntegreerd in deze fijne groep"

Meer nieuws...