Weiler: "We zullen niet de hele match verdedigen"

Anderlecht telt af naar zijn Europese opdracht op Old Trafford. "We moeten in de kwalificatie geloven, maar we moeten ook realistisch zijn", vertelde trainer René Weiler op zijn perspraatje.


Manchester United beschikt na het 1-1-gelijkspel uit de heenwedstrijd over de beste papieren, maar Anderlecht geeft zich nog niet gewonnen. "We moeten geloven in de kwalificatie", zei René Weiler op zijn persbabbel. "Maar we moeten ook realistisch zijn. We spelen tegen Manchester United en we zullen dus perfect spelen."


Anderlecht heeft geen keuze: het moet scoren. "Ja, we moeten een doelpunt maken. We zullen dus niet de hele match verdedigen. We moeten gebruik maken van het gegeven dat United wil dicteren.Dat José Mourinho onze mentaliteit beter vond in de heenmatch? Ach, ik denk vooral dat Mourinho sluw genoeg is om te weten hoe hij zijn spelers moet motiveren."De Zwitser wil opnieuw roteren en verdedigt zijn selectiepolitiek. "Ik begrijp het dat jullie allemaal vinden dat we in een Europese kwartfinale met onze beste elf moeten spelen, maar zo eenvoudig is dat niet", tekende Het Nieuwsblad op. "Ik heb geen beste elf, maar wel een beste zestien of zelfs achttien. Mijn doel is twee competitieve teams samen te stellen, tegen Manchester en zondag tegen Club Brugge. Ik moet een evenwicht vinden." 


Sporza

europaleague manchester weiler

Andy Najar: "Ik had nooit mogen spelen tegen Bayern München"
Stanciu vandaag van Sparta Praag
Vranjes wil naar Anderlecht
Dames op winterstage in Valencia
RSC Anderlecht bezoekt morgen Autosalon
Frutos duikt weer op in Neerpede
Anderlecht doet bod Ognjen Vranjes van AEK Athene
Anthony Vanden Borre mag niet terug naar Anderlecht
Najar: "Ja ik heb geweend, het was een zware periode voor mij"
Scheidsrechter Luc Wouters bergt na 15 jaar zijn fluitje op
RSC Anderlecht is begonnen met aanleg nieuwe grasmat
Schandalig; Anderlecht heeft nog 9 dagen om iets te doen aan het veld
Transfer Stanciu zit volledig in het slop
Scoutingsteam versterkt zich met bekende Deen
Sparta Praag en Anderlecht vinden geen akkoord over transferprijs

Meer nieuws...