Kara mag groepstrainingen overslaan

Anderlecht wacht de komende weken nog een bijzonder zwaar programma, waarin het Play-Off I moet zien te combineren met de Europa League. Dat zal ervoor zorgen dat sommige spelers al eens een wedstrijd moeten overslaan. 


Kara Mbodji is daar één van. "Hij zit met zijn gekende probleem (een kraakbeenletsel in zijn knie). Die zijn er en die kunnen we de komende weken ook niet oplossen. Dus heeft de coach, in samenspraak met de medische staf, beslist om hem niet mee te laten doen aan alle groepstrainingen en wedstrijden over te slaan", legt Jochen De Coene, hoofd van de medische staf van Anderlecht, uit in Het Laatste Nieuws.


Toch betekent dat niet dat de Senegalees op zijn lauweren mag rusten. "Maar Kara moet ondertussen wel aan zijn 'load' (belasting) komen om helemaal wedstrijdfit te zijn. Gebeurt dat niet? Dan krijg je een wedstrijd zoals tegen KV Oostende, waarin Kara aan de rust werd gewisseld. Als je hem daarna zijn cijfers laat zien, sijpelt het door, hoor. Hij voelt dat de trein steeds sneller aan het rijden is, maar dat hij niet in de voorste wagon zit. Nu weet Kara: als hij niet in die wagon wil blijven hangen en op het einde van het seizoen kampioen wil worden en zijn transfer wil afdwingen, dat hij aan zijn load moet komen." 


Lees verder: http://www.voetbalnieuws.be/news/242663/Anderlecht_moest_sterkhouder_overtuigen:_Als_hij_zijn_transfer_wil_afdwingen...#ixzz4ciIdwvUC

kara

Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers
Frank de Boer staat open voor gesprek met RSCA
Hein Vanhaezebrouck bovenaan verlanglijstje
AA Gent-voorzitter: "Hein heeft het laatste woord"
Anderlecht Fan Board: "Al hadden we 10 punten meer,we waren spelniveau beu"
Najar nog minstens zes weken aan de kant
Weiler krijgt van Anderlecht nog 400.000 euro
Steegen: "Reactie Roger Vanden Stock was pure emotie"
RSCA-fans planden nog hardere acties
Enkele spelers: "Laat dit niet gebeuren,wij spelen slecht, niet René"
Opvallend: RSCA van Weiler schiet meest op doel en heeft meeste kansen dit seizoen
Anderlecht gaat grote jeugdtalenten anders begeleiden
Van Holsbeeck: "Wij hadden financieel betere aanbiedingen voor Tielemans"

Meer nieuws...