Kara mag groepstrainingen overslaan

Anderlecht wacht de komende weken nog een bijzonder zwaar programma, waarin het Play-Off I moet zien te combineren met de Europa League. Dat zal ervoor zorgen dat sommige spelers al eens een wedstrijd moeten overslaan. 


Kara Mbodji is daar één van. "Hij zit met zijn gekende probleem (een kraakbeenletsel in zijn knie). Die zijn er en die kunnen we de komende weken ook niet oplossen. Dus heeft de coach, in samenspraak met de medische staf, beslist om hem niet mee te laten doen aan alle groepstrainingen en wedstrijden over te slaan", legt Jochen De Coene, hoofd van de medische staf van Anderlecht, uit in Het Laatste Nieuws.


Toch betekent dat niet dat de Senegalees op zijn lauweren mag rusten. "Maar Kara moet ondertussen wel aan zijn 'load' (belasting) komen om helemaal wedstrijdfit te zijn. Gebeurt dat niet? Dan krijg je een wedstrijd zoals tegen KV Oostende, waarin Kara aan de rust werd gewisseld. Als je hem daarna zijn cijfers laat zien, sijpelt het door, hoor. Hij voelt dat de trein steeds sneller aan het rijden is, maar dat hij niet in de voorste wagon zit. Nu weet Kara: als hij niet in die wagon wil blijven hangen en op het einde van het seizoen kampioen wil worden en zijn transfer wil afdwingen, dat hij aan zijn load moet komen." 


Lees verder: http://www.voetbalnieuws.be/news/242663/Anderlecht_moest_sterkhouder_overtuigen:_Als_hij_zijn_transfer_wil_afdwingen...#ixzz4ciIdwvUC

kara

Van Holsbeeck: "Gaan ervan uit dat Svilar volgend jaar zeker titularis wordt"
Unieke Brusselse derby op RSCA-fanday
Gaat Anderlecht voor deze dure Argentijnse verdediger?
Vader Kums: "Het verlangen om terug te keren naar Anderlecht was groot"
Van Holsbeeck: "Het dossier Mata werd te gecompliceerd"
Jonathan Lardot fluit Antwerp - Anderlecht
Anderlecht heeft defensieve versterking nodig!
Najar zeker niet fit voor duel tegen Antwerp
Dendoncker fit voor duel tegen Antwerp
Oma Kums trots op kleinzoon
Ook Sevilla heeft Kara op hun lijstje staan
Zeer mooi gebaar van RSCA-fans
Hanni: "Openingstreffer was een gebrek aan concentratie"
Lukasz Teodorczyk gelinkt aan AC Milan
Gerkens: "Ik ben goed ge´ntegreerd in deze fijne groep"

Meer nieuws...