Kara mag groepstrainingen overslaan

Anderlecht wacht de komende weken nog een bijzonder zwaar programma, waarin het Play-Off I moet zien te combineren met de Europa League. Dat zal ervoor zorgen dat sommige spelers al eens een wedstrijd moeten overslaan. 


Kara Mbodji is daar één van. "Hij zit met zijn gekende probleem (een kraakbeenletsel in zijn knie). Die zijn er en die kunnen we de komende weken ook niet oplossen. Dus heeft de coach, in samenspraak met de medische staf, beslist om hem niet mee te laten doen aan alle groepstrainingen en wedstrijden over te slaan", legt Jochen De Coene, hoofd van de medische staf van Anderlecht, uit in Het Laatste Nieuws.


Toch betekent dat niet dat de Senegalees op zijn lauweren mag rusten. "Maar Kara moet ondertussen wel aan zijn 'load' (belasting) komen om helemaal wedstrijdfit te zijn. Gebeurt dat niet? Dan krijg je een wedstrijd zoals tegen KV Oostende, waarin Kara aan de rust werd gewisseld. Als je hem daarna zijn cijfers laat zien, sijpelt het door, hoor. Hij voelt dat de trein steeds sneller aan het rijden is, maar dat hij niet in de voorste wagon zit. Nu weet Kara: als hij niet in die wagon wil blijven hangen en op het einde van het seizoen kampioen wil worden en zijn transfer wil afdwingen, dat hij aan zijn load moet komen." 


Lees verder: http://www.voetbalnieuws.be/news/242663/Anderlecht_moest_sterkhouder_overtuigen:_Als_hij_zijn_transfer_wil_afdwingen...#ixzz4ciIdwvUC

kara

Dendoncker: "We moeten uitgaan van de eigen sterkte"
Vanhaezebrouck: "We gaan alles geven om de laatste strohalm te grijpen"
Gerkens en Kara fit, Obradovic nog ziek
Beric na winterstop wellicht terug naar Frankrijk
Philippe Albert: "Stanciu heeft een reeks matchen nodig"
Sels: "Als Anderlecht mij wil houden ga ik luisteren"
Makelaar Stanciu: "Op 5 december laatste gesprek over zijn toekomst"
Geen Obradovic, noch Stanciu op training bij Anderlecht
René Weiler analist voor Sky bij Anderlecht - Bayern
Kara kampt met artrose aan de knie
Najar pas na winterstop terug in actie
Anderlecht praat met Bracelona over Vermaelen
Bayern zonder enkele grote namen
Jan Mulder: "Slechts 100 miljoen voor een club als Anderlecht? Dat is al te gortig"
Anderlecht ontkent problemen Emilio Ferrera

Meer nieuws...