Van Holsbeeck: "Een transfer Tielemans moet altijd win-winsituatie zijn"

Anderlecht hoopt Youri Tielemans nog een jaar te kunnen houden. Een landstitel en Champions League-ticket zouden de Rode Duivel moeten overtuigen. Als het tot een transfer komt, zal daar veel geld aan te pas moeten komen.


Herman Van Holsbeeck zat vorige week met Daniël Van Buyten in de Allianz Arena in de tribune. Ze woonden er de partij tussen Bayern München en Arsenal bij. "Dat ging over vanalles en nog wat", stelt de manager van Anderlecht in VTM Nieuws.
"Ik denk niet dat hij naar een club uit de Premier League zal gaan die tegen de degradatie moet voetballen. Hij weet perfect wat hij kan en wat hij kan bijleren.Hij moet zoveel mogelijk kosten. Dat zal veel meer dan 17 miljoen moeten zijn, zoals Wilfred Ndidi. Ik heb een bedrag in mijn hoofd maar dat zal ik niet zeggen. Alles hangt af van de clubs die komen. Je moet dan uitmaken hoe groot het maximum is dat je er kan uithalen."


"Ik denk dat een transfer altijd een win-winsituatie moet zijn. Voor de speler, de club die koopt en de club die verkoopt. Zijn entourage is altijd correct geweest bij ons, dus wij zullen ook correct zijn met hem."


Anderlecht hoopt Youri Tielemans nog een jaar te kunnen houden."Als je op het einde van het seizoen kampioen wordt en zo de Champions League haalt, dan heb je een sportief plan wat je hem kan voorleggen", stelt de manager van Anderlecht bij VTM Nieuws. "Dat is ook ons plan. Daar gaan we alles aan doen."

vanholsbeeck tielemans

Nieuwe grasmat is geplaatst
Andy Najar: "Ik had nooit mogen spelen tegen Bayern München"
Stanciu vandaag van Sparta Praag
Vranjes wil naar Anderlecht
Dames op winterstage in Valencia
RSC Anderlecht bezoekt morgen Autosalon
Frutos duikt weer op in Neerpede
Anderlecht doet bod Ognjen Vranjes van AEK Athene
Anthony Vanden Borre mag niet terug naar Anderlecht
Najar: "Ja ik heb geweend, het was een zware periode voor mij"
Scheidsrechter Luc Wouters bergt na 15 jaar zijn fluitje op
RSC Anderlecht is begonnen met aanleg nieuwe grasmat
Schandalig; Anderlecht heeft nog 9 dagen om iets te doen aan het veld
Transfer Stanciu zit volledig in het slop
Scoutingsteam versterkt zich met bekende Deen

Meer nieuws...