Van Holsbeeck: "Een transfer Tielemans moet altijd win-winsituatie zijn"

Anderlecht hoopt Youri Tielemans nog een jaar te kunnen houden. Een landstitel en Champions League-ticket zouden de Rode Duivel moeten overtuigen. Als het tot een transfer komt, zal daar veel geld aan te pas moeten komen.


Herman Van Holsbeeck zat vorige week met DaniŽl Van Buyten in de Allianz Arena in de tribune. Ze woonden er de partij tussen Bayern MŁnchen en Arsenal bij. "Dat ging over vanalles en nog wat", stelt de manager van Anderlecht in VTM Nieuws.
"Ik denk niet dat hij naar een club uit de Premier League zal gaan die tegen de degradatie moet voetballen. Hij weet perfect wat hij kan en wat hij kan bijleren.Hij moet zoveel mogelijk kosten. Dat zal veel meer dan 17 miljoen moeten zijn, zoals Wilfred Ndidi. Ik heb een bedrag in mijn hoofd maar dat zal ik niet zeggen. Alles hangt af van de clubs die komen. Je moet dan uitmaken hoe groot het maximum is dat je er kan uithalen."


"Ik denk dat een transfer altijd een win-winsituatie moet zijn. Voor de speler, de club die koopt en de club die verkoopt. Zijn entourage is altijd correct geweest bij ons, dus wij zullen ook correct zijn met hem."


Anderlecht hoopt Youri Tielemans nog een jaar te kunnen houden."Als je op het einde van het seizoen kampioen wordt en zo de Champions League haalt, dan heb je een sportief plan wat je hem kan voorleggen", stelt de manager van Anderlecht bij VTM Nieuws. "Dat is ook ons plan. Daar gaan we alles aan doen."

vanholsbeeck tielemans

Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor ServiŽ
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren

Meer nieuws...