Tielemans: "Ik denk dat ik opdrachten van trainer goed heb uitgevoerd"

Youri Tielemans had een groot aandeel in de 1-4 winst van Anderlecht bij Oostende. Al waren er vele verrast dat de middenvelder niet in de basis stond.


”Kwaad omdat ik op de bank startte? Nee, absoluut niet. Ik was blij om in te vallen en als ik dat zo kan doen, is het perfect. Het mooiste doelpunt vond ik die met links, want dat is mijn mindere voet en die ging er nog net iets mooier in.” Voor velen was het een verrassing dat Tielemans op de bank startte, voor hemzelf niet. “De trainer had het me gisteren verteld. Hij vond dat ik rust nodig had met de vele wedstrijden die eraan komen, en daarin heeft hij gelijk. We hebben ook een brede kern om dat op te vangen, Adrien speelde een goede wedstrijd. Ik ben zo goed als ik kon ingevallen. Ik scoor nu meer dan vorig seizoen, maar dat komt omdat ik nu hoger speel."


Anderlecht is aan een straffe reeks bezig, met elf matchen zonder nederlaag. “Het loopt inderdaad goed, al hadden we het vandaag niet altijd onder de markt. Ik moest van de trainer meer agressiviteit brengen en rust in de ploeg, want we leden te veel balverlies. Ik denk dat ik de opdrachten van de trainer goed heb uitgevoerd. Je hoort ook dat ik hees ben. Ik heb veel geroepen, ik ben echt heel tevreden.”tielemans oostende

Plukt Preud'homme trainer weg bij Anderlecht?
Sels: "Ik kreeg altijd de boetes van Saïef toegestuurd"
Vanhaezebrouck: "Anderlecht zie ik op dit moment als een terreinwagen"
Hein Vanhaezebrouck: "Ik moet Herman Van Holsbeeck bedanken"
Nieuwe grasmat is geplaatst
Andy Najar: "Ik had nooit mogen spelen tegen Bayern München"
Stanciu vandaag van Sparta Praag
Vranjes wil naar Anderlecht
Dames op winterstage in Valencia
RSC Anderlecht bezoekt morgen Autosalon
Frutos duikt weer op in Neerpede
Anderlecht doet bod Ognjen Vranjes van AEK Athene
Anthony Vanden Borre mag niet terug naar Anderlecht
Najar: "Ja ik heb geweend, het was een zware periode voor mij"
Scheidsrechter Luc Wouters bergt na 15 jaar zijn fluitje op

Meer nieuws...