Anderlecht beslist eerstdaags over 'leven' of 'dood' van Eurostadion

Het lijkt stilaan over en uit voor het Eurostadion. Anderlecht laat officieel weten dat het zijn standpunt "bestudeert" en de "door Ghelamco unilateraal ingediende documenten analyseert". Dat zijn niet de woorden van een partner die enthousiast is over de plannen.Anderlecht lijkt van plan om ermee te stoppen. Het is eigenlijk wachten tot iemand de plannen in de prullenmand gooit. Eerstdaags zou hun standpunt volgen. De kans is groot dat Anderlecht zich terugtrekt als huurder. In dat geval is het Eurostadion op sterven na dood.
Volgens Het Laatste Nieuws wil Anderlecht een gloednieuw project, al dan niet op Parking C en al dan niet met Ghelamco. Het EK 2020 moet dan wel geschrapt worden.


Anderlecht doet vooral moeilijk over de invulling van het nieuwe stadion en er wordt al een jaar heen en weer gediscussieerd tussen paars-wit en bouwheer Ghelamco. Anderlecht maakt zijn standpunt eerstdaags officieel bekend, maar een goede afloop is heel ver weg. Ghelamco en Brussel hebben een akkoord over de bouw van het Eurostadion voor het EK 2020.


Maar zowel Anderlecht als de Rode Duivels hebben weinig zin om er te gaan spelen. Dat is natuurlijk wel een probleem. Zo zal er ook geen politiek draagvlak zijn voor de bouw van het nieuwe stadion.

eurostadion rsca

Ganvoula: "Blij met het vertrouwen van de trainer"
West Ham United in tribune voor Dendoncker
Kenny Saief maakt meteen indruk
Anderlecht blijft jagen op Dimata
Anderlecht geen interesse in Standard spelers
Vanhaezebrouck: "Sommige spelers zijn 'Niet te koop' maar ik beslis dat niet"
Anderlecht laat Trebel niet vertrekken
Ex Ref Breda: "Lambrechts nam juiste beslissing"
Onyekuru: “Het doel is om speelklaar te raken voor het seizoenseinde”
Kara mag in Senegal revalideren
Kums: "Ik wou gewoon een kopduel aangaan"
Mulder: "Spitsen worden steeds slechter bij Anderlecht"
Trebel: "We zijn op de goede weg"
Vanhaezebrouck: "Niet efficiënt genoeg vandaag"
Anderlecht wint met het kleinste verschil in Genk

Meer nieuws...