Harbaoui: "Er zijn trainers met ballen maar Weiler heeft die niet"

Na een wel heel korte passage bij Udinese, streek prijsschutter Hamdi Harbaoui afgelopen zomer neer bij RSC Anderlecht. Maar het huwelijk tussen de Tunesiër en de recordkampioen werd allesbehalve een succes. Toen Charleroi afgelopen winter kwam aankloppen, was Harbaoui dan ook weer snel weg. 


En daar vindt hij opnieuw vlot de weg naar doel. De reden voor zijn falen in het Astridpark, ligt volgens de speler bij trainer René Weiler. "Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik nooit echt het vertrouwen kreeg van de coach. Hij wilde zijn elftal niet wijzigen. Ik was steeds meer verbaasd hoe weinig speeltijd ik maar kreeg. Er zijn trainers met ballen, met karakter, en anderen die dat niet hebben. Zo simpel is het. En in mijn geval had Weiler die ballen niet", spuwt de spits zijn gal in Sport/Voetbalmagazine.


Ook de Zwitser zijn manier van communiceren, kon Harbaoui allerminst smaken. "Ik heb zijn werkwijze niet geapprecieerd, want ik ben zelf altijd correct geweest met iedereen. Ik heb er niet, zoals hij deed, in de pers over gesproken. Hij is zo, en ik ben anders ... . Maar ik heb zijn keuze gerespecteerd, ben altijd blijven trainen en heb de reserven aan overwinningen geholpen. Tot de laatste dag ben ik professioneel gebleven, dat kan iedereen bij Anderlecht je bevestigen. Ik ben ook niet rancuneus."


VoetbalNieuws

harbaoui weiler

Michel Verschueren opgenomen in het ziekenhuis
Hanni: "We hadden dit seizoensbegin niet verwacht"
Dendoncker: "Moeten iets rechtzetten tegenover de supporters"
Weiler: "Het is duidelijk dat we nog spelers nodig hebben"
Anderlecht verliest nu ook van STVV
Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig

Meer nieuws...