Bruno: "Ik zou graag hier blijven dit is de club van mijn hart"

Massimo Bruno heeft helemaal geen vaste basisplaats bij Anderlecht. Bruno heeft het moeilijk om zich door te zetten bij Anderlecht. "Ik zou graag hier blijven, Anderlecht is de club van mijn hart", zegt hij aan HLN.


"Het is jammer van onze wedstrijd in Lokeren." Zegt Bruno "Het was echt geen goeie match. Ik kan moeilijk uitleggen wat er gebeurd is. Weet je: elke grote ploeg heeft wel eens een minder moment. Maar het vertrouwen blijft. We blijven verdergaan op ons elan van de weken vóór Lokeren. Maar het heeft onze positieve dynamiek zeker niet verstoord. We hebben altijd gezegd dat we een jonge ploeg zijn die mekaar in het begin van het seizoen beter moesten leren kennen. Nu begint dat match per match te komen. We werken goed samen en dan worden de resultaten beter."Voor Bruno zelf blijft het een wisselvallig seizoen. "Het is de coach die beslist", gaat Bruno verder. "Ik kan alleen hard werken op training in de hoop dat ik de coach op die manier overtuig. Mijn toekomst? Ik stel me die vraag eigenlijk niet. Anderlecht heeft die sleutel in handen. Ze hebben een aankoopoptie die ze kunnen lichten. Als ze dat niet doen.... Het kan snel gaan in het voetbal. Mocht er een ploeg aankloppen met een mooi project, moet je daar als voetballer over nadenken. In een carrière weet je nooit wat er kan gebeuren. Maar ik zou graag hier blijven, ja. Dit is de club van mijn hart. Ik weet ook dat ze mij bij Leipzig nog volgen, al zal het moeilijk zijn voor de jongens die worden verhuurd. Ze spelen echt een fantastisch seizoen, he."


Het onderwerp van de dag gisteren was toch wel de afwezigheid van Lukasz Teodorczyk op het gala van de Gouden Schoen. "Hij heeft meegetraind, maar we hebben er niet over gesproken. Of het aan hem vreet dat hij al twee wedstrijden niet gescoord heeft? Neen, hij is nog steeds dezelfde. Het feit dat jullie zoiets vragen, geeft aan dat hij een topper is. (lacht) Hij heeft slechts twee wedstrijden niet gescoord."En hoe zit het met Kara Mbodj. "We kennen allemaal zijn kracht en zijn sterktes", besluit Bruno. "Kara is fysiek én mentaal bijzonder sterk. Hij is de 'patron' van de verdediging."

bruno zulte

Peter Vandenbempt: "Kleurloos seizoen Anderlecht is verantwoordelijkheid huidige aandeelhouders"
Toekomstig RSCA mede-eigenaar verzet zich tegen stadion Brugge
Ganvoula: "Blij met het vertrouwen van de trainer"
West Ham United in tribune voor Dendoncker
Kenny Saief maakt meteen indruk
Anderlecht blijft jagen op Dimata
Anderlecht geen interesse in Standard spelers
Vanhaezebrouck: "Sommige spelers zijn 'Niet te koop' maar ik beslis dat niet"
Anderlecht laat Trebel niet vertrekken
Ex Ref Breda: "Lambrechts nam juiste beslissing"
Onyekuru: “Het doel is om speelklaar te raken voor het seizoenseinde”
Kara mag in Senegal revalideren
Kums: "Ik wou gewoon een kopduel aangaan"
Mulder: "Spitsen worden steeds slechter bij Anderlecht"
Trebel: "We zijn op de goede weg"

Meer nieuws...