Weiler: "Stanciu's goal was pure wereldklasse"

René Weiler was blij met de efficiëntie bij zijn ploeg: "Het is altijd moeilijk om te herbeginnen na een winterstop, ik ben heel blij dat we winnen. " zei de RSCA-trainer.


"STVV speelde met veel spelers achter de bal, maar we slagen er toch in om drie keer te scoren op een veld dat er bovendien heel slecht bij lag, met bevroren stukken. De goal van Stanciu was pure wereldklasse. Ik ben heel tevreden voor hem. Hij werd in het begin vaak bekritiseerd, dit zal hem deugd doen."


"Trebel is een aanwinst voor ons. Hij is een speler die voor Standard heeft gespeeld, maar het is geen speler vàn Standard. Het is een Fransman en hij speelt nu voor Anderlecht. Daar ben ik blij om", laat de Zwitser nog noteren.


Trainer René Weiler is ook heel duidelijk over zijn huidige kern. De Zwitserse coach is nu al tevreden over zijn huidige kern. "Met onze transfers Trebel en Thelin gaan we straks wat meer ervaring hebben. Ik ben erg tevreden met de kern die ik nu heb", benadrukt Weiler in Het Laatste Nieuws.Weiler kwam ook met transfernieuws voor de zomer. "Onze twee centrale middenvelders Youri en Leander staan wel nadrukkelijk in de belangstelling van heel wat grote ploegen", verraste de Zwitser tegenover Het Laatste Nieuws. "Vandaar ook de komst van Trebel. Die heeft nu zes maanden de tijd om zich aan te passen, tijd die Stanciu niet gekregen heeft, om er volgend seizoen helemaal te staan. We moeten naar de toekomst kijken." Besluit de Zwitser.


weiler stvv

Michel Verschueren opgenomen in het ziekenhuis
Hanni: "We hadden dit seizoensbegin niet verwacht"
Dendoncker: "Moeten iets rechtzetten tegenover de supporters"
Weiler: "Het is duidelijk dat we nog spelers nodig hebben"
Anderlecht verliest nu ook van STVV
Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig

Meer nieuws...