Weiler: "Stanciu's goal was pure wereldklasse"

René Weiler was blij met de efficiëntie bij zijn ploeg: "Het is altijd moeilijk om te herbeginnen na een winterstop, ik ben heel blij dat we winnen. " zei de RSCA-trainer.


"STVV speelde met veel spelers achter de bal, maar we slagen er toch in om drie keer te scoren op een veld dat er bovendien heel slecht bij lag, met bevroren stukken. De goal van Stanciu was pure wereldklasse. Ik ben heel tevreden voor hem. Hij werd in het begin vaak bekritiseerd, dit zal hem deugd doen."


"Trebel is een aanwinst voor ons. Hij is een speler die voor Standard heeft gespeeld, maar het is geen speler vàn Standard. Het is een Fransman en hij speelt nu voor Anderlecht. Daar ben ik blij om", laat de Zwitser nog noteren.


Trainer René Weiler is ook heel duidelijk over zijn huidige kern. De Zwitserse coach is nu al tevreden over zijn huidige kern. "Met onze transfers Trebel en Thelin gaan we straks wat meer ervaring hebben. Ik ben erg tevreden met de kern die ik nu heb", benadrukt Weiler in Het Laatste Nieuws.Weiler kwam ook met transfernieuws voor de zomer. "Onze twee centrale middenvelders Youri en Leander staan wel nadrukkelijk in de belangstelling van heel wat grote ploegen", verraste de Zwitser tegenover Het Laatste Nieuws. "Vandaar ook de komst van Trebel. Die heeft nu zes maanden de tijd om zich aan te passen, tijd die Stanciu niet gekregen heeft, om er volgend seizoen helemaal te staan. We moeten naar de toekomst kijken." Besluit de Zwitser.


weiler stvv

Anderlecht heeft 3 miljoen euro over voor jonge Paraguayaanse middenvelder Josué Colman
Hein Vanhaezebrouck neemt drie beloften mee naar Brugge
Van Holsbeeck: "Bij verlies zullen we onze doelen moeten bijstellen"
Nicolas Frutos is terug in ons land
Van Holsbeeck over Stanciu: "Soms win je en soms verlies je"
Dames: Anderlecht klopt Genk en blijft op kop
Anderlecht dicht bij eerste wintertransfer
Hein Vanhaezebrouck: "Kums onzeker, Trebel heeft een wonder nodig"
Ook Sven Kums onzeker voor topper
RSCA-spelers doen trappenloop voor arme kinderen
Bram Nuytinck: "Ik hoop in het Astridpark afscheid te kunnen nemen van alle fans"
Sébastien Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht
RSCA Dames ontvangen vanavond Genk
Kara moet training afblazen wegens ziekte
Hanni: "We hadden geen schrik voor Bayern, dus zeker niet voor Brugge"

Meer nieuws...