Herman Van Holsbeeck: "We zullen in de komende 14 dagen wel zien wat we nog gaan doen"

Met Adrien Trebel heeft Anderlecht al een grote naam binnengehaald, maar het huiswerk van RSCA-manager Herman Van Holsbeeck is nog niet af. Nicolas Lombaerts en Koen Casteels figureren op zijn verlanglijstje. "Maar over Lombaerts maak ik me niet te veel illusies. En als er een doelman bijkomt, dan weet ik welke keeper Weiler wil."


Vooral in het defensieve compartiment lijkt Anderlecht nog op versterking te azen. "Maar coach René Weiler is zeer tevreden met de groep die hij heeft", counterde Herman Van Holsbeeck op de persvoorstelling van aanwinst Adrien Trebel.
"Op stage heeft Hannes Delcroix getoond dat hij ongelofelijk talentrijk is. En ook Olivier Deschacht is aan het knokken om de komende maanden voor de zoveelste keer te laten zien dat je met hem altijd rekening moet houden."


Nicolas Lombaerts werd afgelopen zomer nadrukkelijk in verband gebracht met Anderlecht, maar het kwam niet tot een deal met Zenit Sint-Petersburg. Zou het deze keer wel tot een transfer kunnen komen?
"Met de Russen is het weer zoals in augustus: de prijs verandert elke week. Dat is dus een moeilijk dossier. Het zou gek zijn om hem niet te nemen, maar ik weet hoe moeilijk het is om met de mensen van Zenit te spreken met een akkoord als doel. Ik maak me dus niet te veel illusies over Nicolas."Frank Boeckx duwde Davy Roef de voorbije maanden naar de bank. Behoudt Anderlecht het vertrouwen in Boeckx of zal het nog een nieuwe doelman aantrekken? "Als er eentje bijkomt, dan weet ik welke doelman Weiler wil. Hij kent de mentaliteit van die doelman, maar ik weet niet of ik die operatie kan realiseren", legt Van Holsbeeck uit.
"Of ik het over Koen Casteels heb? Er zijn twee doelmannen. En Casteels zit bij Wolfsburg en daar moeten ze een alternatief hebben als ze hem laten gaan. Maar ik heb nog iets in mijn mouw. Of Salvatore Sirigu (Sevilla) een optie is? Dat is een topkeeper, maar hij heeft de voorbije maanden weinig gespeeld. We zullen in de komende 14 dagen wel zien wat we doen."

Sporza

vanholsbeeck boeckx roef lombaerts trebel

Anderlecht doet actie voor fans tijdens Supercup
Ivan Obradovic: "90 mintuten tegen Dender waren ideaal om ritme en gevoel"
Herman Van Holsbeeck duikt op in Tour de France
Zwitser mogelijk opvolger van Kara
Voorbeschouwing Supercup duel Anderlecht - Zulte Waregem
Red Flames houden uitzicht op volgende ronde na zege tegen Noorwegen
Supercup: Anderlecht - Zulte Waregem LIVE via Play Sports
Anderlecht wil contract Svilar met twee seizoenen verlengen
Dennis Appiah: "Naar mijn gevoel sterker dan vorig seizoen"
Wijziging openingsuren Ticketing
Supercup duel Anderlecht - Zulte Waregem is uitverkocht!
Yari Verschaeren: "Ik wil snel in de eerste ploeg geraken"
Van Camp: "Beter elders ervaring opdoen"
B-elftal Anderlecht wint met 1-3 van Dender
Anderlecht gelinkt aan verdediger in Zweden

Meer nieuws...