Weiler wordt ongeduldig

Anderlecht leverde een serieuze financiële inspanning om Kiese Thelin erbij te hebben. Een huursom van 700.000 euro is niet mis voor een Belgische club. Thelin geldt als back-up voor Lukasz Teodorczyk. Maar René Weiler loopt niet met een brede glimlach rond. Hij had graag al zijn aanwinsten in Spanje te kunnen verwelkomen.


De Zwitserse trainer maakte weken geleden duidelijk welke pijnpunten er in zijn selectie waren. Manager Herman Van Holsbeeck beloofde dat hij zwaar zou uitpakken en dat er in elke linie versterking zou komen.
Dus ook een nieuwe doelman, een nieuwe verdediger én een nieuwe middenvelder. Voorlopig moet trainer Weiler het doet met één nieuwe aanwinst.


Volgens La Dernière Heure hoopte de Zwitser enkele nieuwkomers te mogen verwelkomen op de winterstage in Spanje. Met Kiele Thelin kreeg Weiler slechts één van de gevraagde versterking. De coach van paars-wit wil graag nog een doelman, een verdediger en een controlerende middenvelder. Toch zal hij nog even geduld moeten hebben.


In La Dernière Heure staat immers te lezen dat Van Holsbeeck opnieuw heel behoedzaam te werk zal gaan. In tegenstelling tot aartsrivaal Club zal de Anderlecht-manager de hele transferperiode gebruiken om toe te slaan. Hij zou zelfs bereid zijn om tot in de laatste uren van de transfermercato te wachten, om op die manier de beste prijs-kwaliteitsverhouding te krijgen.

weiler

Van Holsbeeck: "Bij verlies zullen we onze doelen moeten bijstellen"
Nicolas Frutos is terug in ons land
Van Holsbeeck over Stanciu: "Soms win je en soms verlies je"
Dames: Anderlecht klopt Genk en blijft op kop
Anderlecht dicht bij eerste wintertransfer
Hein Vanhaezebrouck: "Kums onzeker, Trebel heeft een wonder nodig"
Ook Sven Kums onzeker voor topper
RSCA-spelers doen trappenloop voor arme kinderen
Bram Nuytinck: "Ik hoop in het Astridpark afscheid te kunnen nemen van alle fans"
Sébastien Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht
RSCA Dames ontvangen vanavond Genk
Kara moet training afblazen wegens ziekte
Hanni: "We hadden geen schrik voor Bayern, dus zeker niet voor Brugge"
Badji: "In tegenstelling tot bij Anderlecht voel ik hier wel respect"
Topper lijkt niet in gedrang te zullen komen

Meer nieuws...