Weiler wordt ongeduldig

Anderlecht leverde een serieuze financiële inspanning om Kiese Thelin erbij te hebben. Een huursom van 700.000 euro is niet mis voor een Belgische club. Thelin geldt als back-up voor Lukasz Teodorczyk. Maar René Weiler loopt niet met een brede glimlach rond. Hij had graag al zijn aanwinsten in Spanje te kunnen verwelkomen.


De Zwitserse trainer maakte weken geleden duidelijk welke pijnpunten er in zijn selectie waren. Manager Herman Van Holsbeeck beloofde dat hij zwaar zou uitpakken en dat er in elke linie versterking zou komen.
Dus ook een nieuwe doelman, een nieuwe verdediger én een nieuwe middenvelder. Voorlopig moet trainer Weiler het doet met één nieuwe aanwinst.


Volgens La Dernière Heure hoopte de Zwitser enkele nieuwkomers te mogen verwelkomen op de winterstage in Spanje. Met Kiele Thelin kreeg Weiler slechts één van de gevraagde versterking. De coach van paars-wit wil graag nog een doelman, een verdediger en een controlerende middenvelder. Toch zal hij nog even geduld moeten hebben.


In La Dernière Heure staat immers te lezen dat Van Holsbeeck opnieuw heel behoedzaam te werk zal gaan. In tegenstelling tot aartsrivaal Club zal de Anderlecht-manager de hele transferperiode gebruiken om toe te slaan. Hij zou zelfs bereid zijn om tot in de laatste uren van de transfermercato te wachten, om op die manier de beste prijs-kwaliteitsverhouding te krijgen.

weiler

Michel Verschueren opgenomen in het ziekenhuis
Hanni: "We hadden dit seizoensbegin niet verwacht"
Dendoncker: "Moeten iets rechtzetten tegenover de supporters"
Weiler: "Het is duidelijk dat we nog spelers nodig hebben"
Anderlecht verliest nu ook van STVV
Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig

Meer nieuws...