Nürnberg: "Er valt niets te melden over Burgstaller"

De transfermarkt is inmiddels toe aan haar vierde dag en draait al op volle toeren. Enkel bij RSC Anderlecht lijkt het nog niet meteen te lukken. Ook de transfer van Guido Burgstaller zal niet makkelijk worden.


Zo laten ze bij Nürnberg duidelijk verstaan dat ze ervan uitgaan dat Burgstaller ook in de terugronde nog steeds voor hen zal spelen. Ploeggenoot Alois Schwartz was ook eerlijk toen hem die vraag werd gesteld op de persconferentie. “Ik hoop dat Burgstaller nog steeds bij ons zal spelen op het einde van januari wanneer we onze eerste officiële wedstrijd tegen Dynamo Dresden spelen.”
Sportief Directeur Andreas Bornemann sprak dezelfde hoop uit maar sluit niets uit. “Het is al de vijfde keer dat ik die vraag krijg. Er valt niets te melden! De transfermarkt is open dus alles kan gebeuren. Ofwel blijft hij ofwel vertrekt hij daar kan ik nog niets over zeggen.”


Sportbuzzer.de weet dan weer dat Hannover 96 afhaakt voor Guido Burgstaller. De Duitse tweedeklasser mikt niet op de Oostenrijker en denkt aan andere spitsen. De site bevestigt wel de interesse van Huddersfield en FC Augsburg dus met die clubs moet Anderlecht wel nog rekening houden. In de Duitse media is vandaag een nieuwe onthulling opgedoken omtrent de mogelijke transfer van Burgstaller naar RSC Anderlecht. Zo zou Nurnberg een schuld hebben van 17 miljoen euro en het geld dus goed kunnen gebruiken. 
Als ze nog iets willen krijgen voor hun goalgetter zullen ze de spits nu echter moeten verkopen want in juni 2017 loopt zijn contract af. Dan loop hij gratis de deur uit en ziet Nurnberg enkele belangrijke miljoenen aan haar neus voorbijgaan. 

VoetbalBelgië

burgstaller weiler

Kums: "We waren nochtans goed begonnen"
Anderlecht geeft niet thuis tegen Charleroi
RSC Anderlecht boekt recordopbrengst van 104,5 miljoen euro
Anderlecht doet mooi eerbetoon aan Wasilewski
Najar speelt na maanden blessureleed weer een voetbalmatch
Thelin en Leya Iseka kunnen niet meteen terug
Fans stemmen Philippe Albert in beste Newcastle-elftal aller tijden
Van Holsbeeck: "Dat hebben we verkeerd ingeschat met Weiler"
Ghelamco: "Mini versie Eurostadion op maat van Anderlecht"
Intresse in Nicolae Stanciu neemt toe
RSC Anderlecht - Charleroi is volledig uitverkocht
Anderlecht doet bijzonder goede zaak in Super League
Van Holsbeeck: "Hein is ook een meester in zijn communicatie"
Anderlecht wellicht zonder Kara tegen Charleroi
Hein Vanhaezebrouck: "Charleroi heeft bijna geen zwakke punten"

Meer nieuws...