Nürnberg: "Er valt niets te melden over Burgstaller"

De transfermarkt is inmiddels toe aan haar vierde dag en draait al op volle toeren. Enkel bij RSC Anderlecht lijkt het nog niet meteen te lukken. Ook de transfer van Guido Burgstaller zal niet makkelijk worden.


Zo laten ze bij Nürnberg duidelijk verstaan dat ze ervan uitgaan dat Burgstaller ook in de terugronde nog steeds voor hen zal spelen. Ploeggenoot Alois Schwartz was ook eerlijk toen hem die vraag werd gesteld op de persconferentie. “Ik hoop dat Burgstaller nog steeds bij ons zal spelen op het einde van januari wanneer we onze eerste officiële wedstrijd tegen Dynamo Dresden spelen.”
Sportief Directeur Andreas Bornemann sprak dezelfde hoop uit maar sluit niets uit. “Het is al de vijfde keer dat ik die vraag krijg. Er valt niets te melden! De transfermarkt is open dus alles kan gebeuren. Ofwel blijft hij ofwel vertrekt hij daar kan ik nog niets over zeggen.”


Sportbuzzer.de weet dan weer dat Hannover 96 afhaakt voor Guido Burgstaller. De Duitse tweedeklasser mikt niet op de Oostenrijker en denkt aan andere spitsen. De site bevestigt wel de interesse van Huddersfield en FC Augsburg dus met die clubs moet Anderlecht wel nog rekening houden. In de Duitse media is vandaag een nieuwe onthulling opgedoken omtrent de mogelijke transfer van Burgstaller naar RSC Anderlecht. Zo zou Nurnberg een schuld hebben van 17 miljoen euro en het geld dus goed kunnen gebruiken. 
Als ze nog iets willen krijgen voor hun goalgetter zullen ze de spits nu echter moeten verkopen want in juni 2017 loopt zijn contract af. Dan loop hij gratis de deur uit en ziet Nurnberg enkele belangrijke miljoenen aan haar neus voorbijgaan. 

VoetbalBelgië

burgstaller weiler

Anderlecht opnieuw gelinkt aan Poolse spelmaker Lipski
Anderlecht mag Mata stilaan vergeten
Hassan Trezeguet op huurbasis naar Turkse Kasimpasa
Jochen De Coene: "We kunnen spelers nu in de ideale omstandigheden testen"
Linard voorzitter van KBVB
Kawaya definitief naar KV Mechelen
Roef op weg naar Spanje
Lukasz Teodorczyk blijft wellicht bij Anderlecht
Mata hervat trainingen bij Charleroi
De Keersmaecker zal zichzelf niet opvolgen bij de voetbalbond
"Kara en Acheampong mogen ook gewoon blijven"
Van Holsbeeck: "Goeie afloop voor Mata en Onyekuru blijft mogelijk"
Vader Svilar: "Mile moet enkel voor zichzelf werken zodat iedereen hem opmerkt"
Van Holsbeeck: "De werkelijkheid is dat Sevilla weinig concreet is voor Teodorczyk"
Van Holsbeeck: "Die turken denken dat Anderlecht het OCMW is"

Meer nieuws...