Weiler: "We maken nog veel fouten maar dat is normaal"

RSC Anderlecht heeft woensdagavond moeizaam gewonnen tegen KV Mechelen. De troepen van René Weiler wonnen met 2-0 na doelpunten van Lukasz Teodorczyk en Youri Tielemans. Het voetbal van Paars-Wit was nog steeds niet goed, maar daar heeft trainer René Weiler een simpele verklaring voor.


"Deze zege doet deugd, want we hebben veel afwezigen momenteel. We hebben moeite om het spel te maken met onze jonge spelersgroep", aldus Weiler na de wedstrijd tegenover Play Sports. "Het belangrijkste vandaag zijn de drie punten en daarmee zijn we heel gelukkig."


Anderlecht heeft moeite om het spel te maken, maar in het aanvallende compartiment is enkel Alexandru Chipciu gekwetst. "De opbouw begint achteraan. Bij Davy Roef, die pas zijn eerste seizoen in de hoofdmacht speelt. Vandaag heeft hij ons wel een paar keer gered. Op het middenveld hebben we jonge spelers Youri Tielemans en Leander Dendoncker."


"Zij hebben misschien wel al ervaring, maar het is allemaal niet zo simpel. Het zijn nog geen vedetten. Ze willen dat ooit wel zijn. We hebben nog veel wedstrijden nodig om beter te worden. We maken nog veel fouten, maar dat is normaal. De jonge spelers zullen elke wedstrijd beter worden."
Voetbalprimeur

weiler

Michel Verschueren opgenomen in het ziekenhuis
Hanni: "We hadden dit seizoensbegin niet verwacht"
Dendoncker: "Moeten iets rechtzetten tegenover de supporters"
Weiler: "Het is duidelijk dat we nog spelers nodig hebben"
Anderlecht verliest nu ook van STVV
Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig

Meer nieuws...