Dendoncker en Hanni nog steeds twijfelachtig

Anderlecht moet niet lang meer wachten op de terugkeer van Andy Najar. De Hondurees werkt hard aan zijn terugkeer. Sterker nog, hij werd al opnieuw gespot op het trainingsveld, terwijl Dendoncker en Hanni nog steeds onzeker zijn voor zondag.Een opvallende aanwezige op het trainingsveld van Anderlecht donderdag was Najar. Na maandenlang blessureleed kan de Hondurees eindelijk weer aan voetballen denken. Hij werkte individueel enkele oefeningen af. Met de groep trainen zat er nog niet in. Dat is pas voor eind oktober.
De flankspeler is van plan om snel terug te keren bij Anderlecht. De medische staf is ook druk in de weer om hem opnieuw klaar te stomen. Zijn terugkeer staat gepland voor na de winterstop, al zit een kleine invalbeurt in december er ook wel nog in.


Goed nieuws voor René Weiler. Die de laatste weken vaak moest puzzelen. Zo was ook Dennis Appiah onbeschikbaar, al lijkt die ook bijna klaar voor zijn terugkeer. Al laat HLN weten dat Appiah nog niet klaar is voor het echte werk.  Intussen viel wel Alexandru Chipciu uit met een blessure. Hij staat een maand aan de kant. Ook Kara ontbrak op de groepstraining vanwege griep.Dendoncker en Hanni blijven wel onzeker voor het duel tegen Lokeren, maar het duo heeft nog hoop om zondag toch nog te kunnen spelen. Dendoncker lijkt het verst te staan in zijn revalidatie, dankzij de hulp van kiné Lieven Maesschalck. Hanni deed het donderdag nog rustig aan en drijft de intensiteit de komende dagen op.

najar appiah chipciu kara dendoncker

Van Holsbeeck: "Bij verlies zullen we onze doelen moeten bijstellen"
Nicolas Frutos is terug in ons land
Van Holsbeeck over Stanciu: "Soms win je en soms verlies je"
Dames: Anderlecht klopt Genk en blijft op kop
Anderlecht dicht bij eerste wintertransfer
Hein Vanhaezebrouck: "Kums onzeker, Trebel heeft een wonder nodig"
Ook Sven Kums onzeker voor topper
RSCA-spelers doen trappenloop voor arme kinderen
Bram Nuytinck: "Ik hoop in het Astridpark afscheid te kunnen nemen van alle fans"
Sébastien Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht
RSCA Dames ontvangen vanavond Genk
Kara moet training afblazen wegens ziekte
Hanni: "We hadden geen schrik voor Bayern, dus zeker niet voor Brugge"
Badji: "In tegenstelling tot bij Anderlecht voel ik hier wel respect"
Topper lijkt niet in gedrang te zullen komen

Meer nieuws...