Dendoncker en Hanni nog steeds twijfelachtig

Anderlecht moet niet lang meer wachten op de terugkeer van Andy Najar. De Hondurees werkt hard aan zijn terugkeer. Sterker nog, hij werd al opnieuw gespot op het trainingsveld, terwijl Dendoncker en Hanni nog steeds onzeker zijn voor zondag.Een opvallende aanwezige op het trainingsveld van Anderlecht donderdag was Najar. Na maandenlang blessureleed kan de Hondurees eindelijk weer aan voetballen denken. Hij werkte individueel enkele oefeningen af. Met de groep trainen zat er nog niet in. Dat is pas voor eind oktober.
De flankspeler is van plan om snel terug te keren bij Anderlecht. De medische staf is ook druk in de weer om hem opnieuw klaar te stomen. Zijn terugkeer staat gepland voor na de winterstop, al zit een kleine invalbeurt in december er ook wel nog in.


Goed nieuws voor René Weiler. Die de laatste weken vaak moest puzzelen. Zo was ook Dennis Appiah onbeschikbaar, al lijkt die ook bijna klaar voor zijn terugkeer. Al laat HLN weten dat Appiah nog niet klaar is voor het echte werk.  Intussen viel wel Alexandru Chipciu uit met een blessure. Hij staat een maand aan de kant. Ook Kara ontbrak op de groepstraining vanwege griep.Dendoncker en Hanni blijven wel onzeker voor het duel tegen Lokeren, maar het duo heeft nog hoop om zondag toch nog te kunnen spelen. Dendoncker lijkt het verst te staan in zijn revalidatie, dankzij de hulp van kiné Lieven Maesschalck. Hanni deed het donderdag nog rustig aan en drijft de intensiteit de komende dagen op.

najar appiah chipciu kara dendoncker

Anderlecht verdiende vorig seizoen ruim zeven miljoen euro in Europa
Hein Vanhaezebrouck: "Winst moet, we willen reeks neerzetten"
Vertenten fluit Anderlecht - Genk
Josué Sa: "Ik wist niet dat truitje Neymar aan Deschacht beloofd was"
Pieter Gerkens: "Chapeau dat Kums zo professioneel bleef onder Weiler"
Spajic out Kums onzeker voor duel tegen Genk
Gerkens: "Als Anderlecht komt dan twijfel je niet"
RSC Anderlecht - Genk is volledig uitverkocht
Youth League: Ook youngsters kunnen niet winnen van PSG
Marc Degryse: "Het echte Anderlecht is terug"
Appiah: "Shirts van Neymar of Mbappé interesseren me niet"
Michel Verschueren: "Goeie prestatie van RSCA nu nog beter afwerken"
Gerkens: "Voldoende kansen gekregen, maar maken die niet af"
Lichte blessure voor Kums en Trebel
Josue Sa wisselde shirt met Neymar

Meer nieuws...