Stanciu: "Scoren is voor mij geen noodzaak"

RSC Anderlecht wist afgelopen transferperiode twee Roemenen naar het Astridpark te lokken. Eerst werd Chipchiu gehaald, maar nadien kwam ook Nicolae Stanciu bij de groep. Die laatste werd zelfs een recordaankoop qua prijskaartje. Hij liet bij Anderlecht al heel wat zien, maar kampt de laatste matchen wat met zijn vorm.


In het duel met Roemenië tegen Armenië kon de spelverdeler opnieuw vertrouwen tanken. Met een doelpunt en assist was hij meer dan aanwezig in de partij. Het zal hem ongetwijfeld een boost geven, maar zelf blijft hij rustig onder de omstandigheden. “Ach, het was voor mij geen noodzaak om te scoren”, klinkt het bij Stanciu in Het Laatste Nieuws.


“Zo voelde ik het toch niet aan. Ik was vooral blij mijn ploegmaats te kunnen helpen”, voegde hij daar nog aan toe. Wel moest hij vroegtijdig naar de kant met een blessure, maar dit zou niets zijn waar Anderlecht zich zorgen om moet maken. Stanciu zou zelfs tijdig fit geraken om de wedstrijd tegen Kazachstan gewoon weer te starten. 


Nicoale Stanciu maakte indruk bij Roemenië. "Stanciu was niet goed. Hij was geweldig", schreef de Roemeense pers. De middenvelder speelde op de 10 en was dé ster tijdens Armenië-Roemenië. René Weiler weet wat hij moet doen: Stanciu op de tien zetten.

stanciu

Nieuwe grasmat is geplaatst
Andy Najar: "Ik had nooit mogen spelen tegen Bayern München"
Stanciu vandaag van Sparta Praag
Vranjes wil naar Anderlecht
Dames op winterstage in Valencia
RSC Anderlecht bezoekt morgen Autosalon
Frutos duikt weer op in Neerpede
Anderlecht doet bod Ognjen Vranjes van AEK Athene
Anthony Vanden Borre mag niet terug naar Anderlecht
Najar: "Ja ik heb geweend, het was een zware periode voor mij"
Scheidsrechter Luc Wouters bergt na 15 jaar zijn fluitje op
RSC Anderlecht is begonnen met aanleg nieuwe grasmat
Schandalig; Anderlecht heeft nog 9 dagen om iets te doen aan het veld
Transfer Stanciu zit volledig in het slop
Scoutingsteam versterkt zich met bekende Deen

Meer nieuws...