Najar: "Ze bevestigde dat ik eind december terug 100% zal zijn"

In een interview met El Once HN komt Andy Najar terug op zijn lastige revalidatie die hij aan het afleggen is, wanneer hij fit hoopt te zijn en op de nationale ploeg. De Hondurees heeft een lange weg afgelegd. Die komt nu stilletjes aan tot een einde.Andy, je hebt een moeizaam herstel achter de rug dat nu tot zijn einde komt. 
"Ja dat klopt. Ik dank God dat het herstel erg goed verloopt. Later deze maand kan ik al terugkeren bij de groep en dan kunnen we zien wat ik al kan doen met hen. Het idee is om beetje bij beetje te proberen om dan geleidelijk aan mee te kunnen doen met het gewone werk. Er is geen haast bij de technische staf, want we zijn op zoek naar het niveau dat ik had voor de blessure". Wat voor soort werk heb je gedaan in de laatste fase? 
"Ik werk nog steeds persoonlijk. Mijn trainingen staan onder toezicht van kinesisten. Zij geven mij veel oefeningen om de knie te versterken, oefeningen voor mijn evenwicht en ik heb al een beetje kunnen rennen. Ik heb zelfs al met de bal getraind. Sprinten en verandering van tempo daarom ben ik blij dat ik een uitgebreide scala aan oefeningen heb". Wat zeggen de artsen over de evolutie van je herstel? 
"Elke dag werken we samen vol van optimisme. Ik heb tot nu toe enkel goede opmerkingen gehoord om mij aan te moedigen. Dat doet me deugd en ze vertellen me dat het herstel goed verloopt. Afgelopen vrijdag heb ik een scan laten nemen en alles zag er erg goed uit op de beelden. De peestransplantatie is zeer goed gelukt. Het team van de revalidatie bevestigde mij dat ik terug zou zijn op het einde van de maand en helemaal 100% zal zijn tussen december en januari." 

VoetbalBelgiŽ

najar

Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor ServiŽ
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren

Meer nieuws...