Weiler: "Ik kan echt geen twee spelers noemen die goed waren"

We zagen René Weiler dikwijls vragend met de handen open staan richting zijn spelers. Maar een antwoord kreeg de Zwitser niet. En hij was absoluut niet te spreken over de mentaliteit van zijn spelers.


Weiler had ook weinig positiefs gezien. Nochtans begon hij tegen de rode lantaarn met zowaar vijf aanvallers op het veld, maar die konden het verschil niet maken. "Dit was heel slecht. Zo slecht gespeeld, dan loop je tegen de muur", zei Weiler achteraf. "Dit moeten we aanvaarden, want we waren niet goed genoeg, niet genoeg geconcentreerd."


En Weiler spaarde niemand. "Wie moet ik dan noemen? Iedereen was slecht. Ik kan echt geen twee of drie spelers tonen die goed waren. Dan moet je het aanvaarden. Als je verliest tegen de laatste in de stand kan je niet tevreden zijn."De coach zette Nicolae Stanciu een rij naar achter, maar dat was een verkeerde beslissing. De Roemeen is een nummer tien en geen nummer acht. Tielemans wordt hard gemist. "Tielemans was bij mij onbetwiste titularis. Sinds zijn uitvallen, kies ik meer in functie van de tegenstander en het wedstrijdplan - nu eens Badji, dan weer Stanciu", zegt Weiler in Het Laatste Nieuws. "Tegen Westerlo dacht ik meer te hebben aan Stanciu, omdat we veel de bal zouden hebben. Tielemans speelde in alle omstandigheden, tegen om het even welke tegenstander. Die luxe heb ik niet meer als het gaat om die positie", besluit Weiler. Voetbalkrant

weiler westerlo

Ghelamco kiest nieuwe strategie voor Eurostadion
Anderlecht wil zeker nog 2 a 3 versterkingen
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Gaat Deportivo Anderlecht verlossen van Capel?
Vanden Borre: "Vastbesloten om terug te keren"
Portugese rechtsback in beeld bij Anderlecht
Silvère Ganvoula wordt wellicht uitgeleend
Deadline Dendoncker verstreken, hij blijft wellicht
Mulder: "Dendoncker is er niet met zijn gedachten bij"
Dendoncker blijft hopen op Everton
Hanni: "Het is nooit een evidente wedstrijd tegen Charleroi"
Anderlecht probeert wel, maar de bal wil er niet in
Jupiler Pro League: "Vergissingen van Videoref onaanvaardbaar"
Fans appreciëren gebaar van Teodorczyk
Kara: "Ik heb alles tegen elkaar afgewogen en besloot te blijven"

Meer nieuws...