Roef: "Uiteindelijk maakten Gent de verdiende 2-2"

Je hebt zo van die dagen dat de wereld op zijn kop lijkt te staan. Of hoe noemt dat als Anderlecht in eigen huis gedomineerd wordt door Gent en met elf voor de eigen goal gaat spelen? "Wat dat was? Een goed Gent!", aldus Davy Roef.


Roef zag het allemaal voor zich gebeuren en moest zijn team verschillende keren uit de brand helpen. "Gent speelde gewoon een heel goeie match", verklaarde de jonge doelman. "We hebben het een hele match moeilijk gehad en uiteindelijk maakten ze de verdiende 2-2", zei hij doodeerlijk.
"Ze hadden inderdaad wel wat kansen en ik ben blij dat ik het team kon helpen. Aan die twee tegengoals kon ik, denk ik, niet veel doen. Het waren gewoon twee hele moeie doelpunten. Ik moet Gent complimenteren met wat ze vandaag lieten zien. Als de ploeg tegenover jou goed speelt, moet je de verklaring nergens anders gaan zoeken", vond Roef.En nu twee weken rust waarin Anderlecht aan zijn automatismen kan werken. Binnen drie dagen kennen ze hun vaste kern en dat zal het al heel wat makkelijker maken. "Binnen twee weken moeten we klaar zijn, moeten de automatismen beter zijn. Ik spreek niet te veel over transfers, maar ik denk dat de coach graag met zijn vaste kern zal werken."

Voetbalkrant

roef gent

Gerkens: "Alleen door samen te werken geraken we hier uit"
Boze RSCA-fans wachten spelers op in Neerpede
De RSCA-dames doen wel wat ze moeten doen 'winnen'
Vanhaezebrouck: "Ik kan supporters begrijpen"
Anderlecht blijft ook op Stayen in hetzelfde bedje doodziek
Anderlecht-fans leggen match 10 minuten stil met vuurwerk
Peter Vandenbempt: "Spelers vielen achterover van verbazing, ze wisten van niets"
Kara fit voor Play-Offs
Deschacht wil gesprek met Coucke
Verboomen fluit STVV - Anderlecht
Zeven beloften in selectie tegen STVV
Geen Markovic en Trebel tegen STVV
Deschacht meldde zich ziek
Vanhaezebrouck: "De spelersgroep steunt me nog"
Vanhaezebrouck: "Ik heb een reactie gezien op training"

Meer nieuws...