Weiler: "We ondergaan te veel veranderingen"

Anderlecht kan dankzij de 0-3-overwinning vorige week tegen Slavia Praag de return morgen met vertrouwen aanvatten. Toch heeft Anderlecht-coach René Weiler kopzorgen. "We ondergaan te veel veranderingen en dat stoort me", vertelde de coach op zijn persconferentie."We ondergaan te veel veranderingen", bekende René Weiler op zijn persconferentie voor de terugmatch tegen Slavia Praag. "Het is moeilijk om automatismen op te bouwen. Dat stoort me, maar het is vooral schadelijk voor het team." Weiler hoopt op versterking voor het middenveld en gaf ook wat toelichting bij de situatie van aanvallers Stefano Okaka en Idrissa Sylla. Okaka zit al een tijdje in de B-kern, Sylla kan rekenen op de interesse van Wolverhampton.


Weiler; 'VOOR IEDEREEN BETER DAT OKAKA VERTREKT'

"Ik denk dat Okaka ons zal verlaten en dat zou een voordeel zijn voor iedereen. Sylla voelt zich nog erg betrokken bij de club, maar ik weet niet wat er allemaal in de coulissen speelt. Als hij vertrekt, dan hebben we absoluut nog een aanvaller nodig. Ik heb het gevoel dat we op de goede weg zijn, maar we hebben nog meer tijd nodig om vooruitgang te boeken. Nu gaat het te veel over het extrasportieve verhaal. We moeten over de ploeg en het voetbal praten."Anderlecht ontvangt donderdag in de terugwedstrijd van de vierde en laatste voorronde van de Europa League het Tsjechische Slavia Praag. Paars-Wit staat na de 0-3 zege uit de heenmatch al met anderhalf been in de groepsfase. Weiler duldt echter geen verslapping en verwacht een goede prestatie van zijn elftal. “We spelen thuis voor ons eigen publiek en moeten er een goede wedstrijd van maken, winnen en ons kwalificeren”, stelde de Zwitser. “Toch moeten we opletten, want er zijn geen makkelijke wedstrijden. Zij zullen risico’s nemen en wij moeten aandachtig zijn”.
Weiler is tegen Slavia niet meteen van plan om te roteren. “Het is altijd lastig om een Europese match winnend af te sluiten. Als dat kan, stel ik mijn sterkste team op. Ik ben tevreden met de manier waarop de groep evolueert, de sfeer is goed”, klonk het bij de Brusselse T1.weiler praag

Michel Verschueren opgenomen in het ziekenhuis
Hanni: "We hadden dit seizoensbegin niet verwacht"
Dendoncker: "Moeten iets rechtzetten tegenover de supporters"
Weiler: "Het is duidelijk dat we nog spelers nodig hebben"
Anderlecht verliest nu ook van STVV
Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig

Meer nieuws...