Stanciu blijft in beeld bij Anderlecht

Anderlecht is blijkbaar toch nog in de markt voor een vleugelspeler. De naam Nicolae Stanciu is al meerdere keren gevallen, maar blijkbaar wil paars-wit ver gaan om de Roemeense aanvallende middenvelder binnen te halen.


 Stanciu en Steaua Boekarest waren tot nu toe niet te verleiden voor een transfer, maar na de 5-0-nederlaag tegen Manchester City is het een andere zaak geworden. De Roemeense club lijkt niet meer in staat om de Champions League te halen en dus zou een grote transfer nog wat geld in het laatje kunnen brengen.


Maar dus moet er boter bij de vis komen, want Steaua wil maar liefst acht miljoen euro. Volgens La Capitale zouden de Brusselaars zelfs bereid zijn om zes miljoen (een recordsom voor Anderlecht) op tafel te leggen. Maar er zijn nog kapers op de kust, die misschien iets kapitaalkrachtiger zijn.
Anderlecht heeft met Defour al een middenvelder verloren. Indien Praet ook nog vertrekt wordt de spoeling te dun en moet er nog iets bijkomen. Stanciu is slechts één van de pistes die Anderlecht nog volgt.ProSport kreeg nu uit 'betrouwbare Belgische en Duitse bronnen' te horen dat Anderlecht opnieuw in actie zal schieten. Zo zou er eerstdaags een nieuw bod van ongeveer zes miljoen euro uitgebracht worden. Omdat Steaua dus naast de miljoenen van de Champions League lijkt te grijpen, zouden de kansen van Paars-Wit flink zijn toegenomen.
Volgens ProSport maakte RSCA eerder al indruk tijdens de onderhandelingen omtrent Alexandru Chipciu en wist het ondanks de tegenwerking van Becali, de prijs relatief laag te houden. Die transferstrategie wil het nu opnieuw hanteren. Zo meldt de Roemeense bron dat de Brusselaars zeker tot 7 miljoen euro kunnen gaan. Dankzij de transfer van Defour, die zo'n 8 miljoen euro opbracht, is er immers vers kapitaal voor handen. Voetbalkrant

stanciu

Stanciu is medisch gekeurd, Sparta Praag en RSCA praten voort
Rudi Verkempinck: "Stanciu geloofde dat hij het kon keren, maar het is niet gelukt"
UEFA-rapport: geen enkele club verdient meer aan zijn fans dan Anderlecht
Anderlecht versterkt scoutingscel met data- expert
AEK Athene niet opgezet met protest actie van Vranjes
Sparta Praag stuurt officieel bericht over Stanciu de wereld in
Is Anderlecht bereid prijs Dendoncker te laten zakken?
Kara speelklaar voor Play-off1
Stanciu tekent vandaag contract van 3,5 jaar bij Sparta Praag
Plukt Preud'homme trainer weg bij Anderlecht?
Sels: "Ik kreeg altijd de boetes van Saïef toegestuurd"
Vanhaezebrouck: "Anderlecht zie ik op dit moment als een terreinwagen"
Hein Vanhaezebrouck: "Ik moet Herman Van Holsbeeck bedanken"
Nieuwe grasmat is geplaatst
Andy Najar: "Ik had nooit mogen spelen tegen Bayern München"

Meer nieuws...