Weiler wil nog drie versterkingen

Bij Anderlecht krijgen heel wat vergeten spelers plots hun kans, zo komt Nathan Kabasele plots piepen in de spits. Ook in de verdediging zien we echter een oude bekende terug. Coach RenÚ Weiler laat weten dat ook Fabrice N'Sakala zijn kans krijgt.


De Franse linksachter moet eigenlijk al verschillende transferperiodes weg, maar er is niet voldoende interesse om een goed bedrag te krijgen. Bastia zou hem nu in het vizier hebben, maar de ex-club van Guillaume Gillet kan zich de moeite besparen. Weiler heeft namelijk elke speler die meetraint nodig. "Ik heb mijn namen in mijn hoofd, maar het is nog te vroeg. Net zoals het nog te vroeg is om te spreken over namen op posities. Het is simpel: Úlke speler die nu meetraint, is voor mij een mogelijke basisspeler. Ook N'Sakala, Trezeguet en Doumbia", vertelt Weiler.Weiler heeft de A-kern dit seizoen wat afgeslankt, aardig wat spelers hebben dat niet overleefd. Veel jonge spelers zitten momenteel in de zogeheten B-kern bis, waar er zeer weinig kans is op speelminuten.
Zo stelde hij dat hij nog 3 versterkingen wil liefst. Een linksachter, een linksvoetige centrale verdediger en een spits. 


Ook in de spits wil Weiler nog een nieuwe speler. Okaka is te log in zijn ogen en voldoet dus niet. Weiler wil liever een snelle en beweegbare speler om zo meteen hoog druk te zetten op de tegenstander. 

weiler

Linard voorzitter van KBVB
Kawaya definitief naar KV Mechelen
Roef op weg naar Spanje
Lukasz Teodorczyk blijft wellicht bij Anderlecht
Mata hervat trainingen bij Charleroi
De Keersmaecker zal zichzelf niet opvolgen bij de voetbalbond
"Kara en Acheampong mogen ook gewoon blijven"
Van Holsbeeck: "Goeie afloop voor Mata en Onyekuru blijft mogelijk"
Vader Svilar: "Mile moet enkel voor zichzelf werken zodat iedereen hem opmerkt"
Van Holsbeeck: "De werkelijkheid is dat Sevilla weinig concreet is voor Teodorczyk"
Van Holsbeeck: "Die turken denken dat Anderlecht het OCMW is"
Davy Roef wellicht terug naar Deportivo La Coruna
Van Holsbeeck: "Wij konden niet het risico nemen om geen extra keeper te halen"
Nieuw en verbeterd contract voor Hanni
Jonge Poolse winger op verlanglijst van RSCA

Meer nieuws...