Weiler wil nog drie versterkingen

Bij Anderlecht krijgen heel wat vergeten spelers plots hun kans, zo komt Nathan Kabasele plots piepen in de spits. Ook in de verdediging zien we echter een oude bekende terug. Coach René Weiler laat weten dat ook Fabrice N'Sakala zijn kans krijgt.


De Franse linksachter moet eigenlijk al verschillende transferperiodes weg, maar er is niet voldoende interesse om een goed bedrag te krijgen. Bastia zou hem nu in het vizier hebben, maar de ex-club van Guillaume Gillet kan zich de moeite besparen. Weiler heeft namelijk elke speler die meetraint nodig. "Ik heb mijn namen in mijn hoofd, maar het is nog te vroeg. Net zoals het nog te vroeg is om te spreken over namen op posities. Het is simpel: élke speler die nu meetraint, is voor mij een mogelijke basisspeler. Ook N'Sakala, Trezeguet en Doumbia", vertelt Weiler.Weiler heeft de A-kern dit seizoen wat afgeslankt, aardig wat spelers hebben dat niet overleefd. Veel jonge spelers zitten momenteel in de zogeheten B-kern bis, waar er zeer weinig kans is op speelminuten.
Zo stelde hij dat hij nog 3 versterkingen wil liefst. Een linksachter, een linksvoetige centrale verdediger en een spits. 


Ook in de spits wil Weiler nog een nieuwe speler. Okaka is te log in zijn ogen en voldoet dus niet. Weiler wil liever een snelle en beweegbare speler om zo meteen hoog druk te zetten op de tegenstander. 

weiler

Roger Vanden Stock: "Ik zal RSC Anderlecht nooit loslaten"
Veiligheidsmaatregelen blijven voorlopig van kracht
Vanhaezebrouck: "Offensief moet er nog iets bij komen"
Vanden Stock: "Hopelijk komt er deze week versterking"
Stanciu is van Sparta Praag
Gerkens wellicht speelklaar tegen Wl-Beveren
David Sesa: "In België is men vaak te negatief tegenover hun eigen producten"
Coucke wil Georges Heylens als sportief raadgever bij RSCA
Stanciu vandaag officieel van Sparta Praag?
Mohammed Dauda scoort hattrick bij beloften
Chancel Mbemba komt conditie onderhouden in Neerpede
KV Mechelen: "Ganvoula ging niet voluit op training"
Geen disciplinaire vervolging voor Sven Kums
Leander Dendoncker wil Anderlecht deze winter verlaten
Van Holsbeeck: “Niet de bedoeling dat we Dendoncker en Trebel laten gaan"

Meer nieuws...