Weiler wil nog drie versterkingen

Bij Anderlecht krijgen heel wat vergeten spelers plots hun kans, zo komt Nathan Kabasele plots piepen in de spits. Ook in de verdediging zien we echter een oude bekende terug. Coach René Weiler laat weten dat ook Fabrice N'Sakala zijn kans krijgt.


De Franse linksachter moet eigenlijk al verschillende transferperiodes weg, maar er is niet voldoende interesse om een goed bedrag te krijgen. Bastia zou hem nu in het vizier hebben, maar de ex-club van Guillaume Gillet kan zich de moeite besparen. Weiler heeft namelijk elke speler die meetraint nodig. "Ik heb mijn namen in mijn hoofd, maar het is nog te vroeg. Net zoals het nog te vroeg is om te spreken over namen op posities. Het is simpel: élke speler die nu meetraint, is voor mij een mogelijke basisspeler. Ook N'Sakala, Trezeguet en Doumbia", vertelt Weiler.Weiler heeft de A-kern dit seizoen wat afgeslankt, aardig wat spelers hebben dat niet overleefd. Veel jonge spelers zitten momenteel in de zogeheten B-kern bis, waar er zeer weinig kans is op speelminuten.
Zo stelde hij dat hij nog 3 versterkingen wil liefst. Een linksachter, een linksvoetige centrale verdediger en een spits. 


Ook in de spits wil Weiler nog een nieuwe speler. Okaka is te log in zijn ogen en voldoet dus niet. Weiler wil liever een snelle en beweegbare speler om zo meteen hoog druk te zetten op de tegenstander. 

weiler

Ghelamco kiest nieuwe strategie voor Eurostadion
Anderlecht wil zeker nog 2 a 3 versterkingen
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Gaat Deportivo Anderlecht verlossen van Capel?
Vanden Borre: "Vastbesloten om terug te keren"
Portugese rechtsback in beeld bij Anderlecht
Silvère Ganvoula wordt wellicht uitgeleend
Deadline Dendoncker verstreken, hij blijft wellicht
Mulder: "Dendoncker is er niet met zijn gedachten bij"
Dendoncker blijft hopen op Everton
Hanni: "Het is nooit een evidente wedstrijd tegen Charleroi"
Anderlecht probeert wel, maar de bal wil er niet in
Jupiler Pro League: "Vergissingen van Videoref onaanvaardbaar"
Fans appreciëren gebaar van Teodorczyk
Kara: "Ik heb alles tegen elkaar afgewogen en besloot te blijven"

Meer nieuws...