Weiler wil nog drie versterkingen

Bij Anderlecht krijgen heel wat vergeten spelers plots hun kans, zo komt Nathan Kabasele plots piepen in de spits. Ook in de verdediging zien we echter een oude bekende terug. Coach René Weiler laat weten dat ook Fabrice N'Sakala zijn kans krijgt.


De Franse linksachter moet eigenlijk al verschillende transferperiodes weg, maar er is niet voldoende interesse om een goed bedrag te krijgen. Bastia zou hem nu in het vizier hebben, maar de ex-club van Guillaume Gillet kan zich de moeite besparen. Weiler heeft namelijk elke speler die meetraint nodig. "Ik heb mijn namen in mijn hoofd, maar het is nog te vroeg. Net zoals het nog te vroeg is om te spreken over namen op posities. Het is simpel: élke speler die nu meetraint, is voor mij een mogelijke basisspeler. Ook N'Sakala, Trezeguet en Doumbia", vertelt Weiler.Weiler heeft de A-kern dit seizoen wat afgeslankt, aardig wat spelers hebben dat niet overleefd. Veel jonge spelers zitten momenteel in de zogeheten B-kern bis, waar er zeer weinig kans is op speelminuten.
Zo stelde hij dat hij nog 3 versterkingen wil liefst. Een linksachter, een linksvoetige centrale verdediger en een spits. 


Ook in de spits wil Weiler nog een nieuwe speler. Okaka is te log in zijn ogen en voldoet dus niet. Weiler wil liever een snelle en beweegbare speler om zo meteen hoog druk te zetten op de tegenstander. 

weiler

Vanhaezebrouck: "Spijtig resultaat"
Genk graait driepunter mee bij Anderlecht
Praet scheert hoge toppen met Sampdoria
E-sporter van Anderlecht verslaat winnaar Sporza-toernooi: "Maar hij was echt goed"
Gerkens: "In de competitie geen steekjes meer laten vallen"
Anderlecht nam afscheid van Pierre Hanon
Trebel speelklaar
Anderlecht verdiende vorig seizoen ruim zeven miljoen euro in Europa
Hein Vanhaezebrouck: "Winst moet, we willen reeks neerzetten"
Vertenten fluit Anderlecht - Genk
Josué Sa: "Ik wist niet dat truitje Neymar aan Deschacht beloofd was"
Pieter Gerkens: "Chapeau dat Kums zo professioneel bleef onder Weiler"
Spajic out Kums onzeker voor duel tegen Genk
Gerkens: "Als Anderlecht komt dan twijfel je niet"
RSC Anderlecht - Genk is volledig uitverkocht

Meer nieuws...