Anderlecht wil Laurent Depoitre

Stefano Okaka lijkt op weg naar Chinese Jiangsung Suning dat tussen de 12 en 15 miljoen euro veil heeft voor de Italiaanse spits van Anderlecht. Paars-wit heeft een vervanger op het oog, volgens Het Laatste Nieuws denken de Brusselaars aan Laurent Depoitre van AA Gent.


De 27-jarige Depoitre wil AA Gent al langer verlaten, hij weigerde om zijn contract te verlengen bij de Buffalo's. Daarom moeten ze hem deze zomer van de hand doen, als ze nog iets willen krijgen voor hun spits.


Het is niet de eerste keer dat de aanvalsleider van Gent in verband wordt gebracht met een transfer naar het Astridpark, maar nu zou het Anderlecht dus menens zijn. Al blijft het afwachten of het bestuur van de Buffalo’s wil meewerken aan een transfer naar een directe concurrent.
Premier League


Volgens de krant zou Gent-manager Louwagie zijn spits liever aan een club uit de Premier League verkopen, ook nog steeds de droombestemming van Depoitre. Enig probleem: de laatste tijd is er weinig Engelse interesse. Een transfer naar Anderlecht ligt moeilijk, maar je weet het dus maar nooit. De 27-jarige spits is natuurlijk al van kleins af aan fan van… Anderlecht. Depoitre heeft nog een contract tot medio 2017. AA Gent zou naar verluidt zes miljoen vragen, maar het blijft koffiedik kijken of ze Depoitre naar een concurrent laten vertrekken.

VoetbalBelgië

depoitre gent

Onyekuru: "Frutos zei; speel je spel en dan komt het goed"
Kara opgeroepen voor Senegal
Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"
Boeckx: "Rust bewaren was prioriteit"
David Sesa: "We respecteren ons contract"
Anderlecht zonder glans voorbij Westerlo
Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA

Meer nieuws...