Hasi: "Als je T1 wordt weet je dat het snel gedaan kan zijn"

Naar alle waarschijnlijkheid heeft Besnik Hasi zijn laatste wedstrijd in de dug out van Anderlecht gezeten. Na de wedstrijd gaf hij wat meer uitleg over zijn toekomst, zonder de sluier helemaal op te lichten.Een tipje dus. "Kijk voorlopig ben ik nog bij Anderlecht. Ik heb nog een contract lopen van één jaar. Ik zou het liefst ook volgend seizoen nog coach van Anderlecht willen zijn. We gaan de volgende dagen bespreken met het bestuur wat er gaat gebeuren en dan zullen we dat communiceren", aldus Hasi, die diep van binnen ook moet weten dat het verhaal is afgelopen. "De voorzitter heeft me op een bepaald moment gezegd: 'Jij blijft hier je hele leven als assistent'. Maar dat wou ik niet, dat ging ook niet gebeuren. Maar als je dan T1 wordt, weet je dat het snel gedaan kan zijn."


Hasi gaat er heel sereen mee om. "Kijk, ik ben veertien jaar bij deze club en ik hou van Anderlecht. Alles wat ik doe of deed, is en was in het belang van deze club. En dat zal de beslissing die we moeten nemen ook zijn. Het zal zijn voor het goed van de club."
Aan Hasi was de druk van de voorbije maanden amper aan te zien, maar binnenin zal het wel gestormd hebben. "Of dit een speciale match was? Ik heb in veertien jaar heel veel speciale matchen meegemaakt. Deze club heeft voor altijd een plek in mijn hart", zei Hasi als besluit. Iets dat toch sterk op een afscheid leek.


Voetbalkrant

playoffs zulte hasi

Peter Vandenbempt: "Kleurloos seizoen Anderlecht is verantwoordelijkheid huidige aandeelhouders"
Toekomstig RSCA mede-eigenaar verzet zich tegen stadion Brugge
Ganvoula: "Blij met het vertrouwen van de trainer"
West Ham United in tribune voor Dendoncker
Kenny Saief maakt meteen indruk
Anderlecht blijft jagen op Dimata
Anderlecht geen interesse in Standard spelers
Vanhaezebrouck: "Sommige spelers zijn 'Niet te koop' maar ik beslis dat niet"
Anderlecht laat Trebel niet vertrekken
Ex Ref Breda: "Lambrechts nam juiste beslissing"
Onyekuru: “Het doel is om speelklaar te raken voor het seizoenseinde”
Kara mag in Senegal revalideren
Kums: "Ik wou gewoon een kopduel aangaan"
Mulder: "Spitsen worden steeds slechter bij Anderlecht"
Trebel: "We zijn op de goede weg"

Meer nieuws...