Vanden Stock: "We moeten tweede eindigen met jullie steun"

Voorzitter Roger Vanden Stock richt zich tot de fans. RSC Anderlecht speelt zondag 22 mei 2016 een zeer belangrijke wedstrijd tegen Zulte Waregem.


“Binnen de club zijn we ons bewust van de problemen die ons de titel hebben gekost. Teamwork brengt oplossingen. Samen zullen we overwinnen. Conflicten en onenigheid verbeteren nooit een organisatie. Integendeel. Ik begrijp dat er frustraties zijn, maar ik wil ook benadrukken dat niet alles slecht was. We mogen fier zijn op onze Europa League-campagne. De ploeg heeft op het Europese toneel zijn kwaliteiten en potentieel getoond. Ook de jeugd heeft laten zien wat het in zijn mars heeft. RSC Anderlecht beschikt over een uitstekende jeugdopleiding. Dit hebben onze U19 voor het tweede jaar op rij bewezen in de UEFA Youth League.”


“We zijn alvast druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. We bouwen aan een nieuwe ploeg, maar dit alles heeft uiteraard tijd nodig. Ik ben erg tevreden dat Sofiane Hanni voor RSC Anderlecht gekozen heeft. Hij is de eerste versterking met het oog op komend seizoen. Ik hoop op het begrip van de supporters en wil hen vragen om de ploeg en staffleden onvoorwaardelijk te steunen. We hebben onze doelstellingen voor ogen en zullen, zoals elk seizoen, alles op alles zetten. Samen met jullie staan we sterk. Maar eerst de belangrijke wedstrijd van zondag. We moeten tweede eindigen en dat kan alleen met jullie steun. You are Anderlecht!”


“Tenslotte beloof ik plechtig dat RSCA het dialoog met de supporters zal verbeteren. Dat is in het verleden veel te weinig gebeurd. De eerste stappen zijn inmiddels gezet. De club moet en zal dichter bij zijn supporters staan. Er zijn al vergaderingen geweest die de eerste initiatieven hebben gedefinieerd. Aan ons, de club, om de beloftes in te lossen.”

RSCA.be

vandenstock playoffs zulte

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern München
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...