Defour: "Djuricic barst echt van het talent"

RSC Anderlecht kan dit weekend gouden zaken doen in de titelstrijd. Terwijl concurrenten Club Brugge en AA Gent het tegen mekaar opnemen, kan Paars-Wit zondag profiteren op het veld van Zulte Waregem. Een overwinning lijkt noodzakelijk, een week later komt de leider immers op bezoek in het Astridpark. 


Steven Defour leeft alvast met vertrouwen toe naar de kraker tegen Club Brugge. De leider op het middenveld van Anderlecht schat Blauw-Zwart zeker niet hoger in. "We haalden toch 6 op 6 tegen Brugge. Normaal gezien heb ik een goeie band met Preud'homme, maar toen zag ik hem niet", klinkt het in Het Nieuwsblad. 
MPH zal tijdens dat duel wel moeten plaatsnemen in de tribune. Defour vindt echter dat de coach zijn schorsing slim heeft uitgespeeld. "Geloof me, Michel is zenuwachtig. Gezien hoe hij tekeerging tegen Oostende? Al hield hij daarmee ook de druk weg. De hele week ging het over hem en niet over zijn spelers." Deschacht zei het al na enkele wedstrijden van Filip Djuricic. Defour is ook een fan van de Serviër. RSCA huurt hem van Benfica. "Djuricic barst echt van het talent. Als Anderlecht die kan houden, moeten ze dat doen, want er komt een moment dat Filip ontploft. Hij zoekt nog naar zijn beste ritme, maar hij kan een match naar zijn hand zetten", zegt Defour in Het Nieuwsblad. De middenvelder gaf eerder al aan dat hij graag bij Anderlecht wil blijven. 


VoetbalNieuws

playoffs zulte defour

Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht

Meer nieuws...