Mister Michel is vandaag jarig: "Yes, today I have 85"

Michel Verschueren is jarig. De eremanager van Anderlecht mag 85 kaarsjes uitblazen en gaat vanmiddag een lekker maal verhapstukken in een Brussels sterrenrestaurant. Sporza belde hem vanochtend even op om hem te feliciteren.


"Yes, today I have 85. 85. 85", neemt Verschueren de telefoon op. "Mijn dag zal drukbezet zijn, want mijn verjaardag wordt aangenaam verstoord, omdat we vanavond tegen Sjachtjor spelen. Ik hoop dat de spelers me een aangename verrassing zullen aanbieden onder de vorm van een kwalificatie. 
In het stadion zal ik zoals altijd naast mijn twee vrienden zitten: Paul Van Himst en Eddy Merckx. Ik hoop dat we samen een plaats in de kwartfinales van de Europa League zullen kunnen vieren, naast mijn "eighty-five"."


"Hoe de aanloop naar de wedstrijd er voor mij uitziet? Ik moet met onder meer mijn voorzitter Roger Vanden Stock het bestuur van Sjachtjor Donjetsk ontvangen in de Comme Chez Soi. Dat is een 40-jarige traditie: wij ontvangen elke Europese tegenstrever op een traditionele lunch in dit Brusselse restaurant. Dat zal me aangenaam overkomen, denk ik.""Naast sportief succes voor Anderlecht mag u me een goeie gezondheid toewensen. Dat mijn geest en lichaam gezond mogen blijven om zo lang mogelijk tussen de mensen te kunnen blijven. Ik ben positief geboren en ik zal zo lang mogelijk positief blijven leven."


85 jaar is uiteraard een mooie leeftijd. Verschueren: "Je wordt maar één keer in je leven 85. Veel mensen komen daar niet aan toe, dus moet je dat serieus waarderen. Wat ik ook probeer te doen, want volgend jaar ben ik er misschien niet meer bij. Al hoop ik van wel natuurlijk. Daarom zeg ik tegen veel mensen: "Als je het plezier wil laten duren, dan belt ge naar Michel Verschueren"."

verschueren

Weiler: "Mogen Kums niet vergelijken met Tielemans"
Anderlecht doet actie voor fans tijdens Supercup
Ivan Obradovic: "90 mintuten tegen Dender waren ideaal om ritme en gevoel"
Herman Van Holsbeeck duikt op in Tour de France
Zwitser mogelijk opvolger van Kara
Voorbeschouwing Supercup duel Anderlecht - Zulte Waregem
Red Flames houden uitzicht op volgende ronde na zege tegen Noorwegen
Supercup: Anderlecht - Zulte Waregem LIVE via Play Sports
Anderlecht wil contract Svilar met twee seizoenen verlengen
Dennis Appiah: "Naar mijn gevoel sterker dan vorig seizoen"
Wijziging openingsuren Ticketing
Supercup duel Anderlecht - Zulte Waregem is uitverkocht!
Yari Verschaeren: "Ik wil snel in de eerste ploeg geraken"
Van Camp: "Beter elders ervaring opdoen"
B-elftal Anderlecht wint met 1-3 van Dender

Meer nieuws...