Hasi: "Over paar weken zijn we compleet en kunnen we beter"

Het was zweten voor Anderlecht op Stayen. Maar uiteindelijk keerden de bezoekers wel met de drie punten op zak terug huiswaarts.Los van de makkelijke penalty debuteerde Anderlecht goed onder leiding van een sterke Filip Djuricic. "Hij was inderdaad goed in het eerste kwart. Op fysiek vlak moet hij nog iets sterker worden", opende Besnik Hasi zijn terugblik op de zege bij STVV.
Paars-wit won de duels in de beginminuten, tot plots de 1-1 viel. "Iedereen stond stil. We verloren twee duels tijdens die actie. Dat mag niet gebeuren." Onder meer Galhardo zag er niet te best uit. "Hij heeft nog tijd nodig. Het verschil met Brazilië en België is groot", aldus Hasi.In de tweede helft stond Anderlecht bij momenten te trillen op de benen. "We speelden niet compact genoeg, niet agressief. De ploeg miste snedigheid en een gebrek aan vertrouwen. Onder meer Tielemans ging niet fel genoeg in de duels uit vrees voor een tweede gele kaart."
Invallers Trezeguet en Idrissa Sylla deden de wedstrijd alsnog kantelen. "Ik haalde Praet naar de kant om meer snelheid te creëren. Dat lukte met Trezeguet. Sylla was met zijn doelpunt dan weer enorm belangrijk", besefte Hasi.“Die drie punten zijn het aller belangrijkste”, reageert trainer Besnik Hasi. “We missen heel veel spelers. We begonnen heel goed aan de wedstrijd. Daarna werd het 1-1 en gingen we twijfelen. Over een paar weken zijn we compleet en kunnen we beter doen. Op zo’n veld als je duels begint te verliezen wordt het moeilijk. STVV was gretiger maar ze hebben wel maar twee kansen gehad. Het ontbreekt ons ook aan vertrouwen.” Besluit Hasi.

stvv hasi

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern München
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...