Hasi: "Over paar weken zijn we compleet en kunnen we beter"

Het was zweten voor Anderlecht op Stayen. Maar uiteindelijk keerden de bezoekers wel met de drie punten op zak terug huiswaarts.Los van de makkelijke penalty debuteerde Anderlecht goed onder leiding van een sterke Filip Djuricic. "Hij was inderdaad goed in het eerste kwart. Op fysiek vlak moet hij nog iets sterker worden", opende Besnik Hasi zijn terugblik op de zege bij STVV.
Paars-wit won de duels in de beginminuten, tot plots de 1-1 viel. "Iedereen stond stil. We verloren twee duels tijdens die actie. Dat mag niet gebeuren." Onder meer Galhardo zag er niet te best uit. "Hij heeft nog tijd nodig. Het verschil met BraziliŽ en BelgiŽ is groot", aldus Hasi.In de tweede helft stond Anderlecht bij momenten te trillen op de benen. "We speelden niet compact genoeg, niet agressief. De ploeg miste snedigheid en een gebrek aan vertrouwen. Onder meer Tielemans ging niet fel genoeg in de duels uit vrees voor een tweede gele kaart."
Invallers Trezeguet en Idrissa Sylla deden de wedstrijd alsnog kantelen. "Ik haalde Praet naar de kant om meer snelheid te creŽren. Dat lukte met Trezeguet. Sylla was met zijn doelpunt dan weer enorm belangrijk", besefte Hasi.ďDie drie punten zijn het aller belangrijksteĒ, reageert trainer Besnik Hasi. ďWe missen heel veel spelers. We begonnen heel goed aan de wedstrijd. Daarna werd het 1-1 en gingen we twijfelen. Over een paar weken zijn we compleet en kunnen we beter doen. Op zoín veld als je duels begint te verliezen wordt het moeilijk. STVV was gretiger maar ze hebben wel maar twee kansen gehad. Het ontbreekt ons ook aan vertrouwen.Ē Besluit Hasi.

stvv hasi

Frutos: "Op Anderlecht moet je altijd winnen, maar ik heb een goed gevoel"
Obradovic twijfelachtig voor duel tegen Celtic
Van Holsbeeck: "Klasse van Vanhaezebrouck, maar wij staan helemaal achter Frutos"
DaniŽl Van Buyten op bezoek in Neerpede
Teodorczyk, Kara en Obradovic speelklaar
Boeckx wellicht terug op bank tegen Celtic
Anderlecht ziet volgende zomer vier spelers vertrekken
Bij winst tegen Celtic 40.000 euro voor elke speler
Beric: "In de box kan ik best gevaarlijk zijn"
Van Holsbeeck draait zijn kar: "Frutos krijgt voluit zijn kans en als hij blijft winnen.."
Frutos: "Sowah speelde een goede wedstrijd"
Teodorczyk twijfelachtig Obradovic en Kara fit tegen Celtic
Peter Vandenbempt: "Anderlecht was nergens tegen Waasland-Beveren"
Hadden Dury en Van Holsbeeck enkel gesprek over jonkies?
Extra 300 tickets voor Champions League duel tegen Celtic

Meer nieuws...