Nog versterkingen opkomst!

Wie dacht dat met de komst van Filip Djuricic de wintermercato van Anderlecht erop zat, was fout. Herman Van Holsbeeck hoopt in de volgende dagen nog één of zelfs twee gerichte versterkingen aan te trekken.


Posities of namen wou de manager niet vrijgeven, maar een linksback en een extra offensieve versterking lijken de prioriteiten. "Jullie zullen wel zien", toonde Van Holsbeeck zich mysterieus. "In samenspraak met de trainer hebben we gekeken waar we nog versterking nodig hadden."


Besnik Hasi vraagt al langer om versterking, maar na de matchen tegen Charleroi en Gent werd ook het bestuur duidelijk dat er iets moest gebeuren. Anderlecht vist nog steeds naar Hakim Ziyech, maar dat wordt een héél moeilijk dossier. De aanvallende middenvelder van Twente is zeer gegeerd in Europa en zijn manager wil hem liever naar Engeland of Italië brengen.
Dat Anderlecht op de linksback iets nodig heeft, lijkt duidelijk. Wanneer en hoe Ivan Obradovic zal terugkomen, is immers een vraagteken. "We gaan de coach meer wisselmogelijkheden geven op posities die hij heeft gevraagd. In Anderlecht hebben we de cultuur van onze coach te helpen waar mogelijk", verklaarde Van Holsbeeck. 


Dat Standard, Brugge en Gent versterkt uit de transferperiode komen, zal ook wel meegespeeld hebben. Al ontkent de paars-witte manager. "Het is niet omdat de anderen transfereren, dat wij dat moeten doen. Maar met Djuricic hadden we een buitenkansje."

Voetbalkrant

vanholsbeeck

Dendoncker: "We moeten uitgaan van de eigen sterkte"
Vanhaezebrouck: "We gaan alles geven om de laatste strohalm te grijpen"
Gerkens en Kara fit, Obradovic nog ziek
Beric na winterstop wellicht terug naar Frankrijk
Philippe Albert: "Stanciu heeft een reeks matchen nodig"
Sels: "Als Anderlecht mij wil houden ga ik luisteren"
Makelaar Stanciu: "Op 5 december laatste gesprek over zijn toekomst"
Geen Obradovic, noch Stanciu op training bij Anderlecht
René Weiler analist voor Sky bij Anderlecht - Bayern
Kara kampt met artrose aan de knie
Najar pas na winterstop terug in actie
Anderlecht praat met Bracelona over Vermaelen
Bayern zonder enkele grote namen
Jan Mulder: "Slechts 100 miljoen voor een club als Anderlecht? Dat is al te gortig"
Anderlecht ontkent problemen Emilio Ferrera

Meer nieuws...