Nog versterkingen opkomst!

Wie dacht dat met de komst van Filip Djuricic de wintermercato van Anderlecht erop zat, was fout. Herman Van Holsbeeck hoopt in de volgende dagen nog één of zelfs twee gerichte versterkingen aan te trekken.


Posities of namen wou de manager niet vrijgeven, maar een linksback en een extra offensieve versterking lijken de prioriteiten. "Jullie zullen wel zien", toonde Van Holsbeeck zich mysterieus. "In samenspraak met de trainer hebben we gekeken waar we nog versterking nodig hadden."


Besnik Hasi vraagt al langer om versterking, maar na de matchen tegen Charleroi en Gent werd ook het bestuur duidelijk dat er iets moest gebeuren. Anderlecht vist nog steeds naar Hakim Ziyech, maar dat wordt een héél moeilijk dossier. De aanvallende middenvelder van Twente is zeer gegeerd in Europa en zijn manager wil hem liever naar Engeland of Italië brengen.
Dat Anderlecht op de linksback iets nodig heeft, lijkt duidelijk. Wanneer en hoe Ivan Obradovic zal terugkomen, is immers een vraagteken. "We gaan de coach meer wisselmogelijkheden geven op posities die hij heeft gevraagd. In Anderlecht hebben we de cultuur van onze coach te helpen waar mogelijk", verklaarde Van Holsbeeck. 


Dat Standard, Brugge en Gent versterkt uit de transferperiode komen, zal ook wel meegespeeld hebben. Al ontkent de paars-witte manager. "Het is niet omdat de anderen transfereren, dat wij dat moeten doen. Maar met Djuricic hadden we een buitenkansje."

Voetbalkrant

vanholsbeeck

Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos
Frutos: "Ik heb maar twintig minuten nodig om bestuur te overtuigen"
Weiler erg boos op fotografen in Zürich
RSCA-fans verwachten excuses van voorzitter
Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers

Meer nieuws...