Hasi: "Het publiek heeft recht om te morren"

Hasi zag ook dat zijn publiek zich wekelijks tegen hem keert. En zolang het voetbal niet beter wordt, gaat het er in de tribunes ook niet op beteren. "Ik leef nog hé", haalde Hasi de schouders op.


"We proberen er iets aan te doen. Het kan enkel beteren met hard werken. En natuurlijk heeft het publiek recht om te morren, ik zie ook dat het niet goed is."
Maar is het geen vicieuze cirkel? Er wordt slecht gespeeld, het publiek mort en de spelers hun vertrouwen zakt weg. "Mij moet je niet zeggen wat ik moet doen, ik weet dat. Ik zit al veertien jaar in het voetbal. Maar de jongens hebben het er inderdaad moeilijk mee."“We hebben gewonnen maar het had ook anders kunnen lopen”, beseft Hasi. “Vooral dan de eerste helft die echt niet goed was. Na de 0-1 voelden we ook de druk toenemen. De eerste twintig minuten van de tweede helft vond ik wel heel goed. We hadden toen ook een derde keer kunnen scoren. Maar we moeten uit het dal zien te komen. Dat gaan we doen door eerst het vertrouwen op te krikken. Dan gaan de spelers beter voetballen en kunnen we ook beter spel op de mat brengen.”"We barsten op dit moment niet van het vertrouwen. En als je zo snel een goal tegenkrijgt, wordt het nog erger. Tielemans? Ja, maar hij niet alleen. Op het middenveld zijn er weinig die een actie durven maken. Die jonge gasten worden daardoor ook beïnvloed. We zullen er moeten uitgeraken", aldus Hasi.
Want de handdoek zal Hasi zelf nooit werpen, zo zit hij niet in elkaar. "Ik ga er alles aan doen om hier uit te geraken. Dat de concurrentie direct inzetbare spelers kreeg? Wij moeten niet naar de concurrentie kijken. Ik geloof dat we sterker uit deze periode zullen geraken", toonde hij zich strijdlustig.
charleroi hasi

Ghelamco kiest nieuwe strategie voor Eurostadion
Anderlecht wil zeker nog 2 a 3 versterkingen
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Gaat Deportivo Anderlecht verlossen van Capel?
Vanden Borre: "Vastbesloten om terug te keren"
Portugese rechtsback in beeld bij Anderlecht
Silvère Ganvoula wordt wellicht uitgeleend
Deadline Dendoncker verstreken, hij blijft wellicht
Mulder: "Dendoncker is er niet met zijn gedachten bij"
Dendoncker blijft hopen op Everton
Hanni: "Het is nooit een evidente wedstrijd tegen Charleroi"
Anderlecht probeert wel, maar de bal wil er niet in
Jupiler Pro League: "Vergissingen van Videoref onaanvaardbaar"
Fans appreciëren gebaar van Teodorczyk
Kara: "Ik heb alles tegen elkaar afgewogen en besloot te blijven"

Meer nieuws...