Hasi: "Het publiek heeft recht om te morren"

Hasi zag ook dat zijn publiek zich wekelijks tegen hem keert. En zolang het voetbal niet beter wordt, gaat het er in de tribunes ook niet op beteren. "Ik leef nog hé", haalde Hasi de schouders op.


"We proberen er iets aan te doen. Het kan enkel beteren met hard werken. En natuurlijk heeft het publiek recht om te morren, ik zie ook dat het niet goed is."
Maar is het geen vicieuze cirkel? Er wordt slecht gespeeld, het publiek mort en de spelers hun vertrouwen zakt weg. "Mij moet je niet zeggen wat ik moet doen, ik weet dat. Ik zit al veertien jaar in het voetbal. Maar de jongens hebben het er inderdaad moeilijk mee."“We hebben gewonnen maar het had ook anders kunnen lopen”, beseft Hasi. “Vooral dan de eerste helft die echt niet goed was. Na de 0-1 voelden we ook de druk toenemen. De eerste twintig minuten van de tweede helft vond ik wel heel goed. We hadden toen ook een derde keer kunnen scoren. Maar we moeten uit het dal zien te komen. Dat gaan we doen door eerst het vertrouwen op te krikken. Dan gaan de spelers beter voetballen en kunnen we ook beter spel op de mat brengen.”"We barsten op dit moment niet van het vertrouwen. En als je zo snel een goal tegenkrijgt, wordt het nog erger. Tielemans? Ja, maar hij niet alleen. Op het middenveld zijn er weinig die een actie durven maken. Die jonge gasten worden daardoor ook beïnvloed. We zullen er moeten uitgeraken", aldus Hasi.
Want de handdoek zal Hasi zelf nooit werpen, zo zit hij niet in elkaar. "Ik ga er alles aan doen om hier uit te geraken. Dat de concurrentie direct inzetbare spelers kreeg? Wij moeten niet naar de concurrentie kijken. Ik geloof dat we sterker uit deze periode zullen geraken", toonde hij zich strijdlustig.
charleroi hasi

Van Holsbeeck: "Bij verlies zullen we onze doelen moeten bijstellen"
Nicolas Frutos is terug in ons land
Van Holsbeeck over Stanciu: "Soms win je en soms verlies je"
Dames: Anderlecht klopt Genk en blijft op kop
Anderlecht dicht bij eerste wintertransfer
Hein Vanhaezebrouck: "Kums onzeker, Trebel heeft een wonder nodig"
Ook Sven Kums onzeker voor topper
RSCA-spelers doen trappenloop voor arme kinderen
Bram Nuytinck: "Ik hoop in het Astridpark afscheid te kunnen nemen van alle fans"
Sébastien Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht
RSCA Dames ontvangen vanavond Genk
Kara moet training afblazen wegens ziekte
Hanni: "We hadden geen schrik voor Bayern, dus zeker niet voor Brugge"
Badji: "In tegenstelling tot bij Anderlecht voel ik hier wel respect"
Topper lijkt niet in gedrang te zullen komen

Meer nieuws...