Hasi maakt zich zorgen om Najar

RSC Anderlecht is vandaag aangekomen in La Manga voor de traditionele winterstage. En jongens met weinig speelminuten of gewilde pionnen moeten niet hopen om elders aan te sluiten. Besnik Hasi is heel duidelijk.


"Er zal helemaal niet vertrekken", vertelt Besnik Hasi aan HNB. "Toch niet zolang er geen vervangers zijn. Ik begrijp de wil van Bram Nuytinck en Michael Heylen om elders te gaan voetballen, maar ik heb iedereen nodig."
En dat geldt ook voor Olivier Deschacht. De verdediger kan naar de Verenigde Staten om voor LA Galaxy te voetballen. "Maar ik denk dat Olivier zijn carrière bij Anderlecht wil afsluiten. Een fitte Deschacht kan ik altijd gebruiken. 


Geen vertrekkers, dus. Al wil Hasi de kern wel aandikken. "Het bestuur is op zoek naar een nieuwe rechtsachter, maar dat is niet alles. Ik hoop op een extra flankspeler met onmiddellijke meerwaarde. Trezeguet kan op de flank uit de voeten, maar heeft nog tijd nodig. Ik hoop de rechtsachter binnen een paar dagen al te verwelkomen."Hasi over Preat: "Ik sprak met Praet, want in juni heeft hij maar één jaar contract meer. Dennis vraagt zich wel af wat hij moet doen als er plots een enorm bod binnenkomt, maar gelukkig is hij geen voorstander van een wintertransfer."


Hasi over Sylla: "Er is heel veel belangstelling voor Sylla, maar hij mag niet weg. Ja hij komt in de rangorde na Okaka. Sylla krijgt zijn kans nog om zich te bewijzen.


Hasi over Conté: "Ik las veel over de belangstelling van Oostende, maar ik heb niet veel zin om directe concurrenten te versterken. We zullen zien op het gepaste moment. Zijn manager komt ook naar Spanje."


Hasi over Obradivic: "Obradovic ligt voor op zij schema en hij wil nog spelen in de Play-off1, maar daar reken ik niet op. Een nieuwe linksback is mogelijk. Dat zullen we zien op het einde van de transferperiode." 


Hasi over Najar: "Najar is vlak voor de afreis naar Spanje naar dokter Declerq gegaan. Die zei dat het zinloos was om mee te gaan op stage. Op de club kan hij nuttiger werk verrichten. We hebben een Alter-G toestel waarmee hij kan lopen. Zijn blessure is niet zo erg als die van Suarez, maar toch."

hasi lamanga winterstage

Gerkens wellicht speelklaar tegen Wl-Beveren
David Sesa: "In België is men vaak te negatief tegenover hun eigen producten"
Coucke wil Georges Heylens als sportief raadgever bij RSCA
Stanciu vandaag officieel van Sparta Praag?
Mohammed Dauda scoort hattrick bij beloften
Chancel Mbemba komt conditie onderhouden in Neerpede
KV Mechelen: "Ganvoula ging niet voluit op training"
Geen disciplinaire vervolging voor Sven Kums
Leander Dendoncker wil Anderlecht deze winter verlaten
Van Holsbeeck: “Niet de bedoeling dat we Dendoncker en Trebel laten gaan"
Stanciu: "Ik heb Anderlecht een titel bezorgd"
Peter Vandenbempt: "Kleurloos seizoen Anderlecht is verantwoordelijkheid huidige aandeelhouders"
Toekomstig RSCA mede-eigenaar verzet zich tegen stadion Brugge
Ganvoula: "Blij met het vertrouwen van de trainer"
West Ham United in tribune voor Dendoncker

Meer nieuws...