Proto: "Moeten iedere wedstrijd met de wil om te winnen spelen"

Anderlecht is erin geslaagd om het perfecte Brugse thuisrapport om zeep te helpen. In Jan Breydel werd het 1-4, na een tumultueuze wedstrijd. Er zal de komende dagen ongetwijfeld nog veel over worden nagepraat. De aanvoerder van paars-wit vond het in ieder geval een verdiende zege voor de Brusselaars. 


“We zagen een prima Anderlecht deze namiddag in Brugge. Ons probleem dit jaar is dat we van gelijk wie kunnen winnen, maar dat we ook van gelijk wie kunnen verliezen. We moeten dit elke wedstrijd kunnen brengen. Vandaag hebben we in elk geval met inzet gespeeld en getoond dat we verdienen om dit shirt te dragen”, aldus Silvio Proto bij de RTBF.


“We kunnen best eens een wedstrijd verliezen, maar we moeten iedere wedstrijd met de wil om te winnen op het terrein komen. Het was niet leuk om vorig weekend thuis tegen Oostende uitgefloten te worden door het eigen publiek. We zeggen vaak in de kleedkamer dat we het beter moeten doen, wel, vandaag hebben we dat op het terrein getoond”, besluit de doelman, die ook in de bres springt voor trainer Besnik Hasi: “We moeten het zeggen zoals het is: dit is ook de overwinning van Hasi. Als wij de instructies van de coach volgen, is het altijd makkelijker voor de ploeg.”


Brusselnieuws

proto brugge

Heeft Anderlecht interesse in Luca Marrone?
Antwerp heeft interesse in Kabasele
Steegen: "We blijven Olivier Deschacht steunen"
24.000 euro boete voor Deschacht voor gokken
Weiler neemt wellicht Talent Hannes Delcroix mee op stage
Onyekuru: "Ik heb het nummer negen gekregen bij Anderlecht"
Anderlecht is niet meer geïnteresseerd in Clinton Mata
"We gaan een 'superploeg' samenstellen
Ajax aast op de 16-jarige Jakub Kiwior
Franse interesse voor N'Sakala
Kawaya gratis naar Mechelen maar met 50% doorverkooppercentage
Anderlecht moet nog even wachten op Onyekuru
Andy Kawaya ruilt RSC Anderlecht voor KV Mechelen
Hervé Matthys trekt naar FC Eindhoven
Abonnementen vliegen de deur uit !

Meer nieuws...