Proto: "Gaan die mannen met rookbommen ook bestraft worden"

Sylvio Proto deed enkele knappe reddingen in de topper tegen Club Brugge. Toch lag hij ook weer in de clinch met het Brugse publiek.Silvio Proto was bepalend in de match in Jan Breydel met enkele cruciale reddingen. Maar hij zette zichzelf vooral in de kijker met enkele fases waarbij hij het Brugse publiek bespeelde. "Maar dat hoor ik echt niet graag", verdedigde hij zich.
Proto had al snel het Brugse publiek over zich heen. "Maar dat is niet mijn schuld. Ik probeer kalm te blijven. Ik hou er niet van als je nu zegt dat ik het publiek heb uitgedaagd. Dat is trouwens niet waar."


Volgens de Brugse politie deed hij dat vorig seizoen wel en daar maakten ze ook een pv van. "Toevallig kreeg ik de brief om die pv te betalen deze week in de bus. Ik heb die ook betaald, dat is het probleem niet. Maar gaan die mannen die met rookbommen en vuurwerk smeten ook bestraft worden? Dat vraag ik me af."


Over de scheidsrechterlijke beslissingen was hij de enige die iets kwijt wou. "Voor de ref is het ook niet makkelijk. Heeft er iemand geweend toen wij vorig seizoen in de play-offs hier geen penalty kregen? Wij moeten ons met onszelf bezighouden, niet met de scheidsrechter. Die man heeft ook geen makkelijke taak."

Voetbalkrant

proto brugge

Davy Roef wellicht naar Exelsior Rotterdam
Anderlecht volgt Franse spits van Saint-Etienne
Teodorczyk twijfelachtig tegen STVV
Kara: "Ben er zeker van dat we zullen terugslaan"
Pieter Gerkens: "Ik zal mijn slag wel slaan op het veld"
Toch geen huurbeurt voor Ganvoula
Hoopt Benfica Svilar Gratis binnen te halen?
Wim Smet fluit Anderlecht - Sint-Truiden
Lens weet niets van Capel
Trebel wellicht out Chipciu twijfelachtig
Jeugd RSCA speelt zondag finale tegen Inter op Internationaal toernooi
Breuk tussen Anderlecht en Svilar is definitief
Henry Onyekuru: "Overtuigd dat jullie dit weekend goals gaan zien"
Najar traint met de groep
Davy Roef mag vertrekken!

Meer nieuws...