Van Holsbeeck: "We beseffen dat we heel onregelmatig presteren"

Anderlecht heeft gereageerd op de striemende fluitconcerten aan het adres van coach Besnik Hasi. "De fans leggen de lat terecht hoog", zegt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. "Maar boegeroep is voor niemand in de club aangenaam."De spreekkoren "Hasi buiten" rolden van de tribune toen de Anderlecht-coach Suarez en Praet naar de kant haalde tegen Oostende. "We beseffen dat we heel onregelmatig presteren", geeft Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck toe.
"Maar het is voor niemand in de club aangenaam wanneer de coach door de helft van het publiek uitgefloten wordt. We zijn een club die onze trainer ook in moeilijkere periodes steunt. Voor mij was het logisch dat Hasi die twee wissels doorvoerde. Van Praet wisten dat hij al twee matchen met inspuitingen speelt. En voor Suarez is het gewoon moeilijk om drie matchen op een rij te spelen."


"Maar al die info kan je tijdens die vervangingen niet omroepen door de micro. Ik kan de fans aan de andere kant ook wel begrijpen. We halen maar een puntje thuis tegen Oostende, dat is veel te weinig. We hebben het materiaal in Anderlecht om drie wedstrijden in een week goed te spelen, maar dat lukte ons nu niet."


Volgende week zondag wacht de topper in Club Brugge. "Als we daar een goed resultaat neerzetten, kan de wereld er plots helemaal anders uitzien."


Herman Van Holsbeeck denkt ook al aan transfers in januari, al is dat niet makkelijk. "We zijn op zoek naar opportuniteiten, spelers die voor een meerwaarde zorgen. Alleen is dat moeilijk in de wintermercato. Veelal zijn het spelers die op een zijspoor zitten en niet veel spelen, ook al hebben ze een indrukwekkend cv uit het verleden. We moeten opletten dat we niet opnieuw dezelfde fout maken als vorig jaar", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Sporza

vanholsbeeck

Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor ServiŽ
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren

Meer nieuws...