Van Holsbeeck: "We beseffen dat we heel onregelmatig presteren"

Anderlecht heeft gereageerd op de striemende fluitconcerten aan het adres van coach Besnik Hasi. "De fans leggen de lat terecht hoog", zegt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck. "Maar boegeroep is voor niemand in de club aangenaam."De spreekkoren "Hasi buiten" rolden van de tribune toen de Anderlecht-coach Suarez en Praet naar de kant haalde tegen Oostende. "We beseffen dat we heel onregelmatig presteren", geeft Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck toe.
"Maar het is voor niemand in de club aangenaam wanneer de coach door de helft van het publiek uitgefloten wordt. We zijn een club die onze trainer ook in moeilijkere periodes steunt. Voor mij was het logisch dat Hasi die twee wissels doorvoerde. Van Praet wisten dat hij al twee matchen met inspuitingen speelt. En voor Suarez is het gewoon moeilijk om drie matchen op een rij te spelen."


"Maar al die info kan je tijdens die vervangingen niet omroepen door de micro. Ik kan de fans aan de andere kant ook wel begrijpen. We halen maar een puntje thuis tegen Oostende, dat is veel te weinig. We hebben het materiaal in Anderlecht om drie wedstrijden in een week goed te spelen, maar dat lukte ons nu niet."


Volgende week zondag wacht de topper in Club Brugge. "Als we daar een goed resultaat neerzetten, kan de wereld er plots helemaal anders uitzien."


Herman Van Holsbeeck denkt ook al aan transfers in januari, al is dat niet makkelijk. "We zijn op zoek naar opportuniteiten, spelers die voor een meerwaarde zorgen. Alleen is dat moeilijk in de wintermercato. Veelal zijn het spelers die op een zijspoor zitten en niet veel spelen, ook al hebben ze een indrukwekkend cv uit het verleden. We moeten opletten dat we niet opnieuw dezelfde fout maken als vorig jaar", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Sporza

vanholsbeeck

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern München
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...