Vandenbempt: "Hasi is verantwoordelijk voor het slecht voetbal van Anderlecht"

Anderlecht acteerde bijzonder slap tegen een gretig Oostende. Dat zag ook Peter Vandenbempt."Na 20 minuten hadden de Anderlecht-supporters er al genoeg van en begonnen ze te fluiten. Dat was terecht, want Anderlecht liet zich weer van zijn lelijkste kant zien. Het kreeg in eigen huis voor de rust gewoon voetballes van Oostende. Ook bij Anderlecht is gebrek aan regelmaat een groot probleem. Het heeft uitstekende wedstrijden met dominant voetbal zoals tegen Tottenham gespeeld, maar ook veel waardeloze matchen, zoals de bekermatch in Kortrijk."


"Het voetbal van Anderlecht is dit seizoen gewoon niet goed genoeg. Voetballers spelen er te veel à la carte en weten in balbezit vaak niet wat ze moeten doen. Uiteraard keert het Anderlecht-publiek zich dan tegen de trainer, zelfs als de coach - zo vond ik het - logische wissels doorvoerde na de rode kaart van Kara.
Maar zo gaat dat in Anderlecht. Anthuenis, Broos, Vercauteren, Jacobs: titels, Europese prestaties of een verdienste als ex-speler, dat telt allemaal niet. Dat is even voorspelbaar als ongenuanceerd.""Maar dat de vijfde colonne al een tijdje tegen Besnik Hasi marcheert, dat is al eventjes duidelijk. Elke week zal hij voor het tribunaal moeten staan. Maar Anderlecht moet vooral beter voetballen en dat is uiteraard de verantwoordelijkheid van de trainer."

vandenbempt oostende

Plukt Preud'homme trainer weg bij Anderlecht?
Sels: "Ik kreeg altijd de boetes van Saïef toegestuurd"
Vanhaezebrouck: "Anderlecht zie ik op dit moment als een terreinwagen"
Hein Vanhaezebrouck: "Ik moet Herman Van Holsbeeck bedanken"
Nieuwe grasmat is geplaatst
Andy Najar: "Ik had nooit mogen spelen tegen Bayern München"
Stanciu vandaag van Sparta Praag
Vranjes wil naar Anderlecht
Dames op winterstage in Valencia
RSC Anderlecht bezoekt morgen Autosalon
Frutos duikt weer op in Neerpede
Anderlecht doet bod Ognjen Vranjes van AEK Athene
Anthony Vanden Borre mag niet terug naar Anderlecht
Najar: "Ja ik heb geweend, het was een zware periode voor mij"
Scheidsrechter Luc Wouters bergt na 15 jaar zijn fluitje op

Meer nieuws...