Cyriac: "Vanderhaeghe is echt beter dan Hasi"

Wat een verschil voor Goh Bi Cyriac: vorig seizoen weggedeemsterd bij RSC Anderlecht, nu ÚÚn van de smaakmakers van de Jupiler Pro League. Dat levert de spits van KV Oostende misschien een transfer naar Engeland op, maar eerst speelt Cyriac zondag tegen zijn ex-ploeg. En de terugkeer naar Anderlecht doet hem niets, zo laat de KVO-aanvaller blijken in Het Nieuwsblad. "Ik schoot er met iedereen goed op, maar ik krijg het bij het horen van de naam Anderlecht koud, noch warm. Het is zondag voor mij echt un match normal."


Verder blijkt dat Cyriac Yves Vanderhaeghe hoger inschat dan Besnik Hasi. "Het is Van den Brom die mij naar Anderlecht heeft gehaald, maar onder Hasi speelde ik niet veel meer. Toch vond ik Hasi een betere trainer. Betere trainingen, meer continu´teit, meer discipline en er zat meer karakter in zijn trainingen. Maar als ik nu zou zeggen dat Hasi beter is dan Vanderhaeghe moet ik terug naar Anderlecht, zeker? (lacht)" 


"Neen, ik vind Vanderhaeghe Úcht beter. Niet alleen zijn trainingen. Ik vind zijn tactische aanpak misschien nog wel zijn grootste kwaliteit. En als people manager is hij geweldig: hij praat met iedereen. Met als resultaat: 28 spelers en niemand die mort. Ook de spitsen leggen er zich bij neer dat ze niet altijd spelen."VoetbalNieuws

cyriac oostende

Plukt Preud'homme trainer weg bij Anderlecht?
Sels: "Ik kreeg altijd de boetes van Sa´ef toegestuurd"
Vanhaezebrouck: "Anderlecht zie ik op dit moment als een terreinwagen"
Hein Vanhaezebrouck: "Ik moet Herman Van Holsbeeck bedanken"
Nieuwe grasmat is geplaatst
Andy Najar: "Ik had nooit mogen spelen tegen Bayern MŘnchen"
Stanciu vandaag van Sparta Praag
Vranjes wil naar Anderlecht
Dames op winterstage in Valencia
RSC Anderlecht bezoekt morgen Autosalon
Frutos duikt weer op in Neerpede
Anderlecht doet bod Ognjen Vranjes van AEK Athene
Anthony Vanden Borre mag niet terug naar Anderlecht
Najar: "Ja ik heb geweend, het was een zware periode voor mij"
Scheidsrechter Luc Wouters bergt na 15 jaar zijn fluitje op

Meer nieuws...