Wie willen de spelers als tegenstander in Europa Leaque?

Anderlecht kan in de 1/16de finales van de Europa League heel wat kleppers treffen, maar ook ploegen met minder naam en faam. En in de kleedkamer zijn ze er nog niet echt uit wat ze willen.


Olivier Deschacht bijvoorbeeld, trekt liefst een ploeg uit de tweede categorie. Een Molde, Brage, Rapid Wien of Basel, zeg maar. "Geef ons maar een haalbare kaart", aldus Deschacht. "Maar goed, in deze fase van de competitie zitten geen slechte ploegen meer."


Youri Tielemans ademde dan weer de Anderlechtse durf uit. "Laat die grote ploegen maar komen. Dit is Anderlecht, wij spelen altijd beter tegen de beste ploegen. Daarvoor spelen we toch hier? Om ons met de besten te mogen meten? Nee, geef mij maar een grote ploeg Ó la Manchester United", zei Tielemans met overtuiging.


Dennis Praet zocht dan weer de gulden middenweg. "Ik heb de ploegen eens vluchtig overlopen en daar zitten heel wat kleppers bij. Ik zou graag toch nog een ronde doorgaan, maar je kan er tegen iedereen uitliggen. Maar we hebben van niemand schrik. We zullen zien wat er maandag uit de bus valt."


Silvio Proto hoopt op een gunstige loting. "Maar ik hoop nu wel op een haalbare kaart. Gemakkelijke tegenstanders zijn er nu niet meer. Maar een ploeg van ons kaliber zou ik het liefst hebben."


europaleague proto praet tielemans deschacht

Jonathan Lardot fluit Antwerp - Anderlecht
Anderlecht heeft defensieve versterking nodig!
Najar zeker niet fit voor duel tegen Antwerp
Dendoncker fit voor duel tegen Antwerp
Oma Kums trots op kleinzoon
Ook Sevilla heeft Kara op hun lijstje staan
Zeer mooi gebaar van RSCA-fans
Hanni: "Openingstreffer was een gebrek aan concentratie"
Lukasz Teodorczyk gelinkt aan AC Milan
Gerkens: "Ik ben goed ge´ntegreerd in deze fijne groep"
Weiler: "Als we de kans hebben nog iets halen op links"
Trebel: "Obradovic was niet helemaal fit en moest de ploeg helpen"
Weiler: "Voor een eerste wedstrijd zeer tevreden"
Dendoncker mist Supercup door ziekte
Kums: "Wilden die prijs winnen"

Meer nieuws...