Praet mag niet weg in januari

Dennis Praet raakte vorige zomer niet weg bij Anderlecht. De speculaties over een transfer in januari nemen dag na dag toe. Besnik Hasi wil echter niet weten van een vertrek van zijn Gouden Schoen tijdens de wintermercato. Hij geef ook zijn mening over een aantal andere spelers.


Over Praet:

"Een aantal mensen binnen het bestuur willen meewerken aan een transfer, maar ik wil dat Praet bij Anderlecht blijft", citeert La Dernière Heure Besnik Hasi.
"Je mag niet alleen naar het financiële verhaal kijken. Het sportieve luik telt ook mee. Een belangrijke pion halfweg een seizoen vervangen, dat is niet evident. Dat zagen we vorig jaar. Onze drie wintertransfers (Marin, Rolando en Sylla) brachten niets bij. Dennis Praet wil bovendien niet naar gelijk welke club trekken. Dat zou niet goed zijn voor integratie binnen het elftal."


Over N'Sakala:

"Ik vind het niet realistisch te denken dat Obradovic dit seizoen nog op niveau komt. Maar ik heb geen andere linksback nodig. Ook N'Sakala moet blijven in januari."


Over Proto:

"Ik heb hem na Standard gezegd dat ik niet tevreden was over zijn manier waarop hij op het publiek reageerde. Hij moet zich concentreren op zichzelf en zijn defensie."


Over Najar:

"Mijn keuze tussen Najar en Ezekiel was moeilijk voor de match van Monaco. Najar heeft de laatste tijd wat problemen gekend met zijn privéleven. Daarom hebben we hem ook laten vertrekken naar zijn famillie in Amerika. Zijn spelpijl leed daar onder. Ezekiel begint zijn draai te vinden op de flank."


Over Acheampong: 

"Ook tegen Monaco is hij fantastisch ingekomen. Maar dat deed hij tegen Tottenham ook al. Maar drie dagen later tegen Brugge was het niks. Als hij meer wil spelen,moet hij constanter worden."

hasi acheampong najar proto nsakala praet

Heeft Anderlecht interesse in Luca Marrone?
Antwerp heeft interesse in Kabasele
Steegen: "We blijven Olivier Deschacht steunen"
24.000 euro boete voor Deschacht voor gokken
Weiler neemt wellicht Talent Hannes Delcroix mee op stage
Onyekuru: "Ik heb het nummer negen gekregen bij Anderlecht"
Anderlecht is niet meer geïnteresseerd in Clinton Mata
"We gaan een 'superploeg' samenstellen
Ajax aast op de 16-jarige Jakub Kiwior
Franse interesse voor N'Sakala
Kawaya gratis naar Mechelen maar met 50% doorverkooppercentage
Anderlecht moet nog even wachten op Onyekuru
Andy Kawaya ruilt RSC Anderlecht voor KV Mechelen
Hervé Matthys trekt naar FC Eindhoven
Abonnementen vliegen de deur uit !

Meer nieuws...