Praet mag niet weg in januari

Dennis Praet raakte vorige zomer niet weg bij Anderlecht. De speculaties over een transfer in januari nemen dag na dag toe. Besnik Hasi wil echter niet weten van een vertrek van zijn Gouden Schoen tijdens de wintermercato. Hij geef ook zijn mening over een aantal andere spelers.


Over Praet:

"Een aantal mensen binnen het bestuur willen meewerken aan een transfer, maar ik wil dat Praet bij Anderlecht blijft", citeert La Dernière Heure Besnik Hasi.
"Je mag niet alleen naar het financiële verhaal kijken. Het sportieve luik telt ook mee. Een belangrijke pion halfweg een seizoen vervangen, dat is niet evident. Dat zagen we vorig jaar. Onze drie wintertransfers (Marin, Rolando en Sylla) brachten niets bij. Dennis Praet wil bovendien niet naar gelijk welke club trekken. Dat zou niet goed zijn voor integratie binnen het elftal."


Over N'Sakala:

"Ik vind het niet realistisch te denken dat Obradovic dit seizoen nog op niveau komt. Maar ik heb geen andere linksback nodig. Ook N'Sakala moet blijven in januari."


Over Proto:

"Ik heb hem na Standard gezegd dat ik niet tevreden was over zijn manier waarop hij op het publiek reageerde. Hij moet zich concentreren op zichzelf en zijn defensie."


Over Najar:

"Mijn keuze tussen Najar en Ezekiel was moeilijk voor de match van Monaco. Najar heeft de laatste tijd wat problemen gekend met zijn privéleven. Daarom hebben we hem ook laten vertrekken naar zijn famillie in Amerika. Zijn spelpijl leed daar onder. Ezekiel begint zijn draai te vinden op de flank."


Over Acheampong: 

"Ook tegen Monaco is hij fantastisch ingekomen. Maar dat deed hij tegen Tottenham ook al. Maar drie dagen later tegen Brugge was het niks. Als hij meer wil spelen,moet hij constanter worden."

hasi acheampong najar proto nsakala praet

Hanni: "Soms hebben fans gelijk dat ze fluiten"
Anderlecht vangt 600.000 euro voor vertrokken jeugdspeler
Najar bijna speelklaar, Mendoza terug naar huis
De RSCA jeugd tonen hoe het wel moet
Thelin aangeboden bij Waasland - Beveren
Davy Roef op weg naar Waasland - Beveren
Dendoncker: "Mentaliteit en solidariteit is weg"
Is er een ruil Jimenez vs Svilar in de maak?
Saint-Étienne wil Beric vooral verkopen
Veel interesse in Dendoncker niets concreet
5 voor 12 voor René Weiler
Michel Verschueren opgenomen in het ziekenhuis
Hanni: "We hadden dit seizoensbegin niet verwacht"
Dendoncker: "Moeten iets rechtzetten tegenover de supporters"
Weiler: "Het is duidelijk dat we nog spelers nodig hebben"

Meer nieuws...