Praet mag niet weg in januari

Dennis Praet raakte vorige zomer niet weg bij Anderlecht. De speculaties over een transfer in januari nemen dag na dag toe. Besnik Hasi wil echter niet weten van een vertrek van zijn Gouden Schoen tijdens de wintermercato. Hij geef ook zijn mening over een aantal andere spelers.


Over Praet:

"Een aantal mensen binnen het bestuur willen meewerken aan een transfer, maar ik wil dat Praet bij Anderlecht blijft", citeert La Dernière Heure Besnik Hasi.
"Je mag niet alleen naar het financiële verhaal kijken. Het sportieve luik telt ook mee. Een belangrijke pion halfweg een seizoen vervangen, dat is niet evident. Dat zagen we vorig jaar. Onze drie wintertransfers (Marin, Rolando en Sylla) brachten niets bij. Dennis Praet wil bovendien niet naar gelijk welke club trekken. Dat zou niet goed zijn voor integratie binnen het elftal."


Over N'Sakala:

"Ik vind het niet realistisch te denken dat Obradovic dit seizoen nog op niveau komt. Maar ik heb geen andere linksback nodig. Ook N'Sakala moet blijven in januari."


Over Proto:

"Ik heb hem na Standard gezegd dat ik niet tevreden was over zijn manier waarop hij op het publiek reageerde. Hij moet zich concentreren op zichzelf en zijn defensie."


Over Najar:

"Mijn keuze tussen Najar en Ezekiel was moeilijk voor de match van Monaco. Najar heeft de laatste tijd wat problemen gekend met zijn privéleven. Daarom hebben we hem ook laten vertrekken naar zijn famillie in Amerika. Zijn spelpijl leed daar onder. Ezekiel begint zijn draai te vinden op de flank."


Over Acheampong: 

"Ook tegen Monaco is hij fantastisch ingekomen. Maar dat deed hij tegen Tottenham ook al. Maar drie dagen later tegen Brugge was het niks. Als hij meer wil spelen,moet hij constanter worden."

hasi acheampong najar proto nsakala praet

Anderlecht heeft 3 miljoen euro over voor jonge Paraguayaanse middenvelder Josué Colman
Hein Vanhaezebrouck neemt drie beloften mee naar Brugge
Van Holsbeeck: "Bij verlies zullen we onze doelen moeten bijstellen"
Nicolas Frutos is terug in ons land
Van Holsbeeck over Stanciu: "Soms win je en soms verlies je"
Dames: Anderlecht klopt Genk en blijft op kop
Anderlecht dicht bij eerste wintertransfer
Hein Vanhaezebrouck: "Kums onzeker, Trebel heeft een wonder nodig"
Ook Sven Kums onzeker voor topper
RSCA-spelers doen trappenloop voor arme kinderen
Bram Nuytinck: "Ik hoop in het Astridpark afscheid te kunnen nemen van alle fans"
Sébastien Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht
RSCA Dames ontvangen vanavond Genk
Kara moet training afblazen wegens ziekte
Hanni: "We hadden geen schrik voor Bayern, dus zeker niet voor Brugge"

Meer nieuws...