Kara: "Wil Proto zeggen dat we niet verdedigen"

Na het duel tegen Standard haalde Anderlecht Silvio Proto hard uit naar zijn ploegmaten. "De verdediging was veel te braaf. Ze mogen mij ook eens uitleggen waarom ze zo weinig gelopen hebben tijdens de match", zei de doelman weliswaar in de hitte van het moment net na de nederlaag in Luik. De spelers slaan terug: "Zulke dingen zeg je niet."De uitspraken van Silvio Proto hebben voor een relletje gezorgd in de kleedkamer van Anderlecht. Proto wees na de klassieker tegen Standard met een beschuldigende vinger naar zijn ploegmaten.
"Tielemans zegt dat het duel tegen Tottenham (donderdag) geen excuus mag zijn voor onze zwakke prestatie?Dan moet hij mij eens uitleggen waarom we niet meer gelopen hebben tijdens de match. En als je kijkt naar de verdediging... veel te braaf. De Standard-spelers tackelden en gooiden zich volledig in de strijd, wij totaal niet."


Kara en Najar werden na de wedstrijd geconfronteerd met de uitspraken van Proto. "Wil dat zeggen dat we niet verdedigen?", zegt Kara in La Derničre Heure. "Wie heeft de beste verdediging van Belgiė? Anderlecht inderdaad, want we hebben het minst aantal goals geslikt (11,)", verdedigt Kara (foto) zichzelf en zijn collega-verdedigers.
"Het klopt dat we niet alles gegeven hebben. Maar vermoeidheid, tactiek en scheidsrechter mogen geen excuus zijn."


Ook Najar was "not amused" door de uithaal van Proto. "Zulke dingen zeg je niet. We zijn een ploeg. We verliezen samen en winnen samen. Soms moeten we minder praten en meer spelen."

kara najar proto

Jonathan Lardot fluit Antwerp - Anderlecht
Anderlecht heeft defensieve versterking nodig!
Najar zeker niet fit voor duel tegen Antwerp
Dendoncker fit voor duel tegen Antwerp
Oma Kums trots op kleinzoon
Ook Sevilla heeft Kara op hun lijstje staan
Zeer mooi gebaar van RSCA-fans
Hanni: "Openingstreffer was een gebrek aan concentratie"
Lukasz Teodorczyk gelinkt aan AC Milan
Gerkens: "Ik ben goed geļntegreerd in deze fijne groep"
Weiler: "Als we de kans hebben nog iets halen op links"
Trebel: "Obradovic was niet helemaal fit en moest de ploeg helpen"
Weiler: "Voor een eerste wedstrijd zeer tevreden"
Dendoncker mist Supercup door ziekte
Kums: "Wilden die prijs winnen"

Meer nieuws...