Dedoncker wellicht speelklaar tegen Moeskroen

Leander Dendoncker die op de bank zat, het lijkt al héél lang geleden, maar het was zo begin dit seizoen. Ondertussen is het echter al zo dat Besnik Hasi en zijn staf met de handen in het haar zitten als hij eens een weekje ziek is.Dendoncker kampte de voorbije week met griep, maar keerde vandaag terug op het oefencomplex. "Als hij de trainingen vandaag en morgen goed doorstaat, wordt hij weer in het elftal verwacht ter vervanging van Steven Defour. Niet dat hij er niet bij was geweest moest Defour gewoon kunnen spelen hebben." zegt Hasi.
Sinds hij terug op het middenveld staat, is Dendoncker van onschatbare waarde gebleken voor Anderlecht. "Hij is de enige pure 'zes' ook", knikte Hasi. "Van nature uit is hij voor die positie gemaakt. We hebben hem nodig om de gaten dicht te houden."Hasi probeerde het met Defour als verdedigende mid, maar wij vinden dat hij dan van zijn kwaliteiten verliest. "Bwa, Steven speelt daar ook graag en hij komt ook nog voor de goal. Van mij moeten ze daar niet blijven staan, als hun plaats wordt ingenomen. Alle posities moeten bezet blijven."
Dendoncker werd ook eventjes achterin geposteerd, maar die optie is nu enkel nog voor hoogste nood. Als iedereen er terug staat, zullen ofwel Tielemans ofwel Gillet voor hem moeten wijken. 

Voetbalkrant

dendoncker moeskroen

Zeer mooi gebaar van RSCA-fans
Hanni: "Openingstreffer was een gebrek aan concentratie"
Lukasz Teodorczyk gelinkt aan AC Milan
Gerkens: "Ik ben goed geïntegreerd in deze fijne groep"
Weiler: "Als we de kans hebben nog iets halen op links"
Trebel: "Obradovic was niet helemaal fit en moest de ploeg helpen"
Weiler: "Voor een eerste wedstrijd zeer tevreden"
Dendoncker mist Supercup door ziekte
Kums: "Wilden die prijs winnen"
Anderlecht pakt de Supercup
Maandag 24 juli opent RSCA vernieuwde Webshop
Weiler: "Mogen Kums niet vergelijken met Tielemans"
Anderlecht doet actie voor fans tijdens Supercup
Ivan Obradovic: "90 mintuten tegen Dender waren ideaal om ritme en gevoel"
Herman Van Holsbeeck duikt op in Tour de France

Meer nieuws...