Hasi: "Het wordt sowieso een moeilijke wedstrijd"

Anderlecht kan zondag tegen KV Mechelen revanche nemen voor de pijnlijke nederlaag van donderdag tegen Qarabag. Of de wanvertoning in Azerbeidzjan gevolgen zal hebben voor de ploeg die Besnik Hasi zondag tussen de lijnen brengt, valt nog af te wachten, want de coach lost voorlopig niets. 


"We zullen moeten zien hoe iedereen gerecupereerd is vooraleer we beslissen wie we gaan opstellen", blijft de Albanees mysterieus bij RSCAtv. "Maar voor ons wordt het sowieso een moeilijke wedstrijd omdat we donderdag zo'n slechte eerste helft speelden. De spelers zullen op één of andere manier moeten reageren."


"Ik verwacht dan ook een reactie van de spelers tegen KV Mechelen. Positieve punt is dat we thuis spelen. Ik hoop dat we tegen KV Mechelen hetzelfde spelen als de 90 minuten tegen Sint-Truiden. Want het is een team dat goed kan verdedigen, met veel gestalte, en dat fysiek sterk staat. We moeten de bal snel laten rondgaan en diepgang zoeken om een doelpunt te scoren.""We hebben tijdens onze laatste drie wedstrijden meer dan twintig kansen bij mekaar gevoetbald. Maar we maken nauwelijks goals uit die vele kansen", gaat Hasi verder. "Als Mitrovic vorig jaar drie kansen kreeg, ging er altijd één binnen. We hebben geen spits meer als Mitrovic, dus moeten we het anders oplossen."
Toch wil dat niet zeggen dat Hasi ontevreden is over de nieuwkomers. "We hebben nu meer mogelijkheden en ze kunnen allemaal een doelpunt maken. Met deze aanvallers moet het anders, maar we krijgen genoeg kansen. We zouden eens met 4-0 moeten winnen om er uit te geraken", besluit Hasi.


VoetbalNieuws

hasi mechelen

Anderlecht heeft 3 miljoen euro over voor jonge Paraguayaanse middenvelder Josué Colman
Hein Vanhaezebrouck neemt drie beloften mee naar Brugge
Van Holsbeeck: "Bij verlies zullen we onze doelen moeten bijstellen"
Nicolas Frutos is terug in ons land
Van Holsbeeck over Stanciu: "Soms win je en soms verlies je"
Dames: Anderlecht klopt Genk en blijft op kop
Anderlecht dicht bij eerste wintertransfer
Hein Vanhaezebrouck: "Kums onzeker, Trebel heeft een wonder nodig"
Ook Sven Kums onzeker voor topper
RSCA-spelers doen trappenloop voor arme kinderen
Bram Nuytinck: "Ik hoop in het Astridpark afscheid te kunnen nemen van alle fans"
Sébastien Delferière fluit Club Brugge - Anderlecht
RSCA Dames ontvangen vanavond Genk
Kara moet training afblazen wegens ziekte
Hanni: "We hadden geen schrik voor Bayern, dus zeker niet voor Brugge"

Meer nieuws...