Hasi: "Het wordt sowieso een moeilijke wedstrijd"

Anderlecht kan zondag tegen KV Mechelen revanche nemen voor de pijnlijke nederlaag van donderdag tegen Qarabag. Of de wanvertoning in Azerbeidzjan gevolgen zal hebben voor de ploeg die Besnik Hasi zondag tussen de lijnen brengt, valt nog af te wachten, want de coach lost voorlopig niets. 


"We zullen moeten zien hoe iedereen gerecupereerd is vooraleer we beslissen wie we gaan opstellen", blijft de Albanees mysterieus bij RSCAtv. "Maar voor ons wordt het sowieso een moeilijke wedstrijd omdat we donderdag zo'n slechte eerste helft speelden. De spelers zullen op één of andere manier moeten reageren."


"Ik verwacht dan ook een reactie van de spelers tegen KV Mechelen. Positieve punt is dat we thuis spelen. Ik hoop dat we tegen KV Mechelen hetzelfde spelen als de 90 minuten tegen Sint-Truiden. Want het is een team dat goed kan verdedigen, met veel gestalte, en dat fysiek sterk staat. We moeten de bal snel laten rondgaan en diepgang zoeken om een doelpunt te scoren.""We hebben tijdens onze laatste drie wedstrijden meer dan twintig kansen bij mekaar gevoetbald. Maar we maken nauwelijks goals uit die vele kansen", gaat Hasi verder. "Als Mitrovic vorig jaar drie kansen kreeg, ging er altijd één binnen. We hebben geen spits meer als Mitrovic, dus moeten we het anders oplossen."
Toch wil dat niet zeggen dat Hasi ontevreden is over de nieuwkomers. "We hebben nu meer mogelijkheden en ze kunnen allemaal een doelpunt maken. Met deze aanvallers moet het anders, maar we krijgen genoeg kansen. We zouden eens met 4-0 moeten winnen om er uit te geraken", besluit Hasi.


VoetbalNieuws

hasi mechelen

Vandaag ook UEFA Youth League: Anderlecht - PSG
De cijfers van jubilaris Deschacht in Europa
RSCA-fans: "Aanvaarden niet langer dat we behandeld worden als dieren"
Kara: "Het is een uitdaging voor iedereen"
Speciale match voor Trebel
John van den Brom: "Wij hadden een plan om PSG te stoppen, maar het liep anders"
Hein Vanhaezebrouck doet weinig wijzigingen in basiselftal
Anderlecht reageert op oproep tot boycot in Parijs
Hein Vanhaezebrouck: "Ik hoop dat mijn spelers geen angst hebben om te voetballen"
Anderlecht: "Wij partner van Ghelamco? Hebben al 1,5 jaar geen contact"
Vanhaezebrouck: "Ik verwacht dat mijn spelers zich zullen laten zien"
Nu ook officieel: Anderlecht zonder Spajic tegen PSG
Anderlecht legt jeugdinternational vast tot 2019
Ghelamco stelt kleiner en beter bereikbaar Eurostadion voor aan buurtbewoners
Vanhaezebrouck: "Zelfs tegen PSG moeten we het initiatief nemen"

Meer nieuws...