Hasi: "Wij hebben het op Oostende altijd moeilijk"

RSC Anderlecht gaat in het kader van de vierde speeldag van de Jupiler Pro League op bezoek bij het KV Oostende van Yves Vanderhaeghe, dat momenteel samen aan de leiding staat met paars-wit. Naar aanleiding van deze wedstrijd om de eerste plaats gaf coach Besnik Hasi donderdagmiddag een persconferentie op het trainingscentrum van Neerpede.Het spel van RSC Anderlecht was de laatste matchen niet altijd zo denderend, maar niettemin haalde Paars-Wit zeven op negen. De ploeg van Besnik Hasi wacht zondag een belangrijke test, want dan trekt het naar KV Oostende. "We hebben het daar altijd moeilijk, niet alleen wij", zegt Hasi over de kustploeg. "We moeten in Oostende beter voor de dag komen als tegen Gent en 90 minuten lang.


"Ze hebben nieuwe trainers, nieuwe spelers, ze spelen heel enthousiast. Dat zie je aan alle matchen die zij gespeeld hebben. Ze hebben veel lopende mensen en daar moeten we voor opletten", aldus Hasi, die ook terugblikte op de match van zijn ploeg tegen AA Gent. "We hebben alle statistieken er bij genomen en we liepen exact evenveel als Gent, aan exact dezelfde snelheid, verdrong Hasi de twijfels over de fysieke paraatheid van zijn ploeg. Al je kan op het begin van het seizoen zeker geen 90 minuten drukken zoals wij het eerste half uur deden.
De aanvallers bleven te hoog en de verdedigers stonden te laag. Met de komst van Kara hebben we een nieuwe leider en samen met Oli zal hij de verdediging hoger laten spelen. Defour? Steven heeft enorm veel gelopen, dat heb ik hem verleden seizoen niet zien doen. Maar hij kan het ook niet allemaal aleen. We moeten beter staan als ploeg." Klinkt het bij het digitale kanaal van Anderlecht.RSCA.be

hasi oostende

Het einde van een tijdperk bij Anderlecht
Anderlecht gaat voor spits Rode Ster Belgrado
Het duo Wouter Vandenhaute - Paul Gheysens willen Anderlecht overnemen
Dames: Anderlecht haalt verschroeiend uit in clasico
Vanhaezebrouck: "Zowel Dendoncker als Onyekuru moet vechten om erbij te zijn op het WK"
Pieter Gerkens twijfelachtig voor verplaatsing naar Moeskroen
Hein Vanhaezebrouck: "Van drie spitsen heeft 'Teo' meest potentieel om te spelen bij Anderlecht"
Vanhaezebrouck neemt volledige B-kern mee op winterstage
Hamdi Harbaoui: "Ik wil beslissend zijn, zeker met het oog op het WK"
Jong talent Sieben Dewaele krijgt profcontract
Linksachter van Juventus weer in beeld bij paars-wit
Hein Vanhaezebrouck laat spelers marathon lopen
Philippe Clement: "Misschien is Van Holsbeeck al van gedacht veranderd over Thelin"
Gemeente Anderlecht onderzoekt toekomst van voetbalstadion
Overzicht RSCA-Internationals!

Meer nieuws...