Hasi: "Wij hebben het op Oostende altijd moeilijk"

RSC Anderlecht gaat in het kader van de vierde speeldag van de Jupiler Pro League op bezoek bij het KV Oostende van Yves Vanderhaeghe, dat momenteel samen aan de leiding staat met paars-wit. Naar aanleiding van deze wedstrijd om de eerste plaats gaf coach Besnik Hasi donderdagmiddag een persconferentie op het trainingscentrum van Neerpede.Het spel van RSC Anderlecht was de laatste matchen niet altijd zo denderend, maar niettemin haalde Paars-Wit zeven op negen. De ploeg van Besnik Hasi wacht zondag een belangrijke test, want dan trekt het naar KV Oostende. "We hebben het daar altijd moeilijk, niet alleen wij", zegt Hasi over de kustploeg. "We moeten in Oostende beter voor de dag komen als tegen Gent en 90 minuten lang.


"Ze hebben nieuwe trainers, nieuwe spelers, ze spelen heel enthousiast. Dat zie je aan alle matchen die zij gespeeld hebben. Ze hebben veel lopende mensen en daar moeten we voor opletten", aldus Hasi, die ook terugblikte op de match van zijn ploeg tegen AA Gent. "We hebben alle statistieken er bij genomen en we liepen exact evenveel als Gent, aan exact dezelfde snelheid, verdrong Hasi de twijfels over de fysieke paraatheid van zijn ploeg. Al je kan op het begin van het seizoen zeker geen 90 minuten drukken zoals wij het eerste half uur deden.
De aanvallers bleven te hoog en de verdedigers stonden te laag. Met de komst van Kara hebben we een nieuwe leider en samen met Oli zal hij de verdediging hoger laten spelen. Defour? Steven heeft enorm veel gelopen, dat heb ik hem verleden seizoen niet zien doen. Maar hij kan het ook niet allemaal aleen. We moeten beter staan als ploeg." Klinkt het bij het digitale kanaal van Anderlecht.RSCA.be

hasi oostende

Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor ServiŽ
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin

Meer nieuws...