Hasi: "Wij hebben het op Oostende altijd moeilijk"

RSC Anderlecht gaat in het kader van de vierde speeldag van de Jupiler Pro League op bezoek bij het KV Oostende van Yves Vanderhaeghe, dat momenteel samen aan de leiding staat met paars-wit. Naar aanleiding van deze wedstrijd om de eerste plaats gaf coach Besnik Hasi donderdagmiddag een persconferentie op het trainingscentrum van Neerpede.Het spel van RSC Anderlecht was de laatste matchen niet altijd zo denderend, maar niettemin haalde Paars-Wit zeven op negen. De ploeg van Besnik Hasi wacht zondag een belangrijke test, want dan trekt het naar KV Oostende. "We hebben het daar altijd moeilijk, niet alleen wij", zegt Hasi over de kustploeg. "We moeten in Oostende beter voor de dag komen als tegen Gent en 90 minuten lang.


"Ze hebben nieuwe trainers, nieuwe spelers, ze spelen heel enthousiast. Dat zie je aan alle matchen die zij gespeeld hebben. Ze hebben veel lopende mensen en daar moeten we voor opletten", aldus Hasi, die ook terugblikte op de match van zijn ploeg tegen AA Gent. "We hebben alle statistieken er bij genomen en we liepen exact evenveel als Gent, aan exact dezelfde snelheid, verdrong Hasi de twijfels over de fysieke paraatheid van zijn ploeg. Al je kan op het begin van het seizoen zeker geen 90 minuten drukken zoals wij het eerste half uur deden.
De aanvallers bleven te hoog en de verdedigers stonden te laag. Met de komst van Kara hebben we een nieuwe leider en samen met Oli zal hij de verdediging hoger laten spelen. Defour? Steven heeft enorm veel gelopen, dat heb ik hem verleden seizoen niet zien doen. Maar hij kan het ook niet allemaal aleen. We moeten beter staan als ploeg." Klinkt het bij het digitale kanaal van Anderlecht.RSCA.be

hasi oostende

Vanhaezebrouck: "Psycholoog ook nuttig als er geen problemen zijn"
Anderlecht zet Siebe Schrijvers op verlanglijstje
Vanhaezebrouck: "Door de overname zijn middelen beperkt"
Roger Vanden Stock wordt ereburger van Anderlecht
Anderlecht zonder Obradovic, Chipciu en Boeckx naar Genk
Vanhaezebrouck: "Operatie voor Onyekuru onafwendbaar"
Vanhaezebrouck praat met Vranjes
Anderlecht volgt spits van Standard
Anderlecht volgt drie alternatieven voor Vranjes
Charleroi wil aankoopoptie Lukebakio lichten
Anderlecht plant bod op Ghanese flankaanvaller
Pieter Gerkens: "Door het play-offsysteem is alles mogelijk"
Stanciu is medisch gekeurd, Sparta Praag en RSCA praten voort
Rudi Verkempinck: "Stanciu geloofde dat hij het kon keren, maar het is niet gelukt"
UEFA-rapport: geen enkele club verdient meer aan zijn fans dan Anderlecht

Meer nieuws...