"N'Sakala moet weg, Najar en Acheampong mogen niet"

Bij Anderlecht staat er nog heel wat te gebeuren. Vooral aan de uitgaande zijde dan. Besnik Hasi citeerde gisteren quasi een half elftal dat nog met transferperikelen in het hoofd zit of die mogen vertrekken.
Frank Acheampong

Acheampong staat op het punt te vertrekken. De Ghanees kreeg nog geen enkele minuut, maar Hasi zou hem toch graag houden. "Ik heb hem gezegd dat zijn kansen wel zullen komen. Voor mij zou hij moeten blijven, maar als er een bod komt dat de club niet kan weigeren, is er weinig aan te doen."Anthony Vanden Borre

Het is onverwacht, maar blijkbaar kan Vanden Borre ook nog vertrekken aangezien Najar de eerste optie wordt voor de rechtsachter. "Ik kan niet met zekerheid zeggen dat hij blijft. We gaan een jeugdspeler zoeken voor de rechtsachter", zei Hasi gisteren verrassend.


Andy Najar

Najar werd of wordt bij verschillende clubs geciteerd, maar hij mag absoluut niet weg. "Najar moet blijven van mij", aldus Hasi. "Hij is de man die het volume heeft om de rechtsachter te bevolken."Guillaume Gillet

"Voor mij is het duidelijk", gaat Hasi ervan uit dat hij blijft.


Dennis Praet

"Van hem ga ik pas zeker zijn als het september is", knikte Hasi. "De situatie van Dennis is duidelijk: bij een goed bod mag hij vertrekken. Maar op training zie ik niet dat hij met zijn hoofd elders zit. Dat zijn alleen de journalisten die dat opmerken. Hij doet al maanden zijn best."


Aaron Leya Iseka

"Voor Aaron is het een belangrijk jaar. Als hij uitgeleend wordt, moet er aan bepaalde condities voldaan worden. Hij moet meer speeltijd krijgen dan hij hier zou krijgen. En hij moet in een club terecht komen waar hij progressie kan maken", verklaarde Hasi.


Andy Kawaya

"Zijn situatie is anders dan die van Aaron. We weten niet of we in hetzelfde systeem gaan blijven spelen. We kunnen ook niet iedereen laten vertrekken. Als Acheampong nog vertrekt, hebben we hem nodig."


Maxime Colin

"Maxime is aan het onderhandelen met een club en zal waarschijnlijk vertrekken."Fabrice N'Sakala

"We gaan er geen doekjes omwinden: N'Sakala moet weg. Momenteel hebben we Acheampong nog op die positie en we hebben ook nog de jonge Hervé Matthys."

Voetbalkrant

hasi acheampong vandenborre najar gillet praet iseka kawaya colin nsakakala

Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel
Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor Servië
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren

Meer nieuws...