RSCA dankt al haar oude en nieuwe partners

Op vrijdag 24 juli 2015, tijdens de jaarlijkse persconferentie ter gelegenheid van het nieuwe seizoen, stelde RSC Anderlecht in het Constant Vanden Stockstadion haar oude en nieuwe partners officieel voor aan het publiek. 


Manager Herman Van Holsbeeck verwelkomde tijdens zijn toespraak de aanwezige delegaties van de sponsors en nam, net als voorzitter Roger Vanden Stock, de tijd om hen te bedanken. 
“Ik wil de nieuwe en de trouwe partners die al decennia lang met Sporting Anderlecht getrouwd zijn, bedanken voor hun steun. Dankzij onze nauwe samenwerking, die we zeer op prijs stellen, is Anderlecht een stabiele en evenwichtige club.” RSCA verwelkomt Audi onder haar partners, dat een vierjarige samenwerking aangaat met de club. Het premium merk met de vier ringen zal, met haar partner Arval, vanaf dit seizoen alle voertuigen leveren voor spelers, staf en directie, en zal eveneens een hele reeks campagnes en activaties rond RSC Anderlecht en haar supporters verzorgen. Naast Audi wil RSCA ook van harte haar andere partners bedanken, dankzij wie de club jaar na jaar een meerwaarde kan creëren voor haar fans. De partnership met Allianz kwam tot stand in oktober 2014 en loopt verder tot 2017. De verbintenis met Coca Cola werd verlengd voor vijf jaar, net als de samenwerking AB Inbev. RSC Anderlecht gaat tevens nog drie jaar in zee met Brussels Airlines. Royal Sporting Club Anderlecht is hen allen dankbaar voor het vertrouwen dat zij stellen in de club. 


De club heet verder DSM keukens, Stanley Black & Decker en Woutim Carro-Bel van ganser harte welkom als nieuwe publiciteitspartners. Ook zij vormen een toegevoegde waarde binnen de paars-witte familie. 


RSCA wil, tot slot, de langdurige relatie met haar loyale sponsors BNP Paribas Fortis, Proximus en adidas nog in de verf zetten, en nogmaals haar dank uiten voor hun vertrouwen en de duurzame relaties die samen uitgebouwd werden. 


Bekijk HIER filmpje van onze sponsors !

RSCA.be

rsca

Gerkens: "Alleen door samen te werken geraken we hier uit"
Boze RSCA-fans wachten spelers op in Neerpede
De RSCA-dames doen wel wat ze moeten doen 'winnen'
Vanhaezebrouck: "Ik kan supporters begrijpen"
Anderlecht blijft ook op Stayen in hetzelfde bedje doodziek
Anderlecht-fans leggen match 10 minuten stil met vuurwerk
Peter Vandenbempt: "Spelers vielen achterover van verbazing, ze wisten van niets"
Kara fit voor Play-Offs
Deschacht wil gesprek met Coucke
Verboomen fluit STVV - Anderlecht
Zeven beloften in selectie tegen STVV
Geen Markovic en Trebel tegen STVV
Deschacht meldde zich ziek
Vanhaezebrouck: "De spelersgroep steunt me nog"
Vanhaezebrouck: "Ik heb een reactie gezien op training"

Meer nieuws...