RSCA dankt al haar oude en nieuwe partners

Op vrijdag 24 juli 2015, tijdens de jaarlijkse persconferentie ter gelegenheid van het nieuwe seizoen, stelde RSC Anderlecht in het Constant Vanden Stockstadion haar oude en nieuwe partners officieel voor aan het publiek. 


Manager Herman Van Holsbeeck verwelkomde tijdens zijn toespraak de aanwezige delegaties van de sponsors en nam, net als voorzitter Roger Vanden Stock, de tijd om hen te bedanken. 
“Ik wil de nieuwe en de trouwe partners die al decennia lang met Sporting Anderlecht getrouwd zijn, bedanken voor hun steun. Dankzij onze nauwe samenwerking, die we zeer op prijs stellen, is Anderlecht een stabiele en evenwichtige club.” RSCA verwelkomt Audi onder haar partners, dat een vierjarige samenwerking aangaat met de club. Het premium merk met de vier ringen zal, met haar partner Arval, vanaf dit seizoen alle voertuigen leveren voor spelers, staf en directie, en zal eveneens een hele reeks campagnes en activaties rond RSC Anderlecht en haar supporters verzorgen. Naast Audi wil RSCA ook van harte haar andere partners bedanken, dankzij wie de club jaar na jaar een meerwaarde kan creëren voor haar fans. De partnership met Allianz kwam tot stand in oktober 2014 en loopt verder tot 2017. De verbintenis met Coca Cola werd verlengd voor vijf jaar, net als de samenwerking AB Inbev. RSC Anderlecht gaat tevens nog drie jaar in zee met Brussels Airlines. Royal Sporting Club Anderlecht is hen allen dankbaar voor het vertrouwen dat zij stellen in de club. 


De club heet verder DSM keukens, Stanley Black & Decker en Woutim Carro-Bel van ganser harte welkom als nieuwe publiciteitspartners. Ook zij vormen een toegevoegde waarde binnen de paars-witte familie. 


RSCA wil, tot slot, de langdurige relatie met haar loyale sponsors BNP Paribas Fortis, Proximus en adidas nog in de verf zetten, en nogmaals haar dank uiten voor hun vertrouwen en de duurzame relaties die samen uitgebouwd werden. 


Bekijk HIER filmpje van onze sponsors !

RSCA.be

rsca

Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"
Boeckx: "Rust bewaren was prioriteit"
David Sesa: "We respecteren ons contract"
Anderlecht zonder glans voorbij Westerlo
Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos

Meer nieuws...