Heylen: "Deugd dat het bestuur zoveel vertrouwen geeft"

Heylen wist vorig seizoen het bestuur te overtuigen, na zijn terugkeer van Kortrijk: “Eerst sprak het bestuur nog over een nieuwe uitleenbeurt, maar stelselmatig overtuigde ik hen toch.”“Het doet deugd dat het bestuur zoveel vertrouwen geeft, maar ik besef dat het in het voetbal snel kan gaan. Wie weet wordt er eind augustus wel weer over een verhuur gesproken”, vertelt de verdediger in GVA.
De verdediger kreeg af en toe wel kritiek, maar kan daar goed mee om: “Natuurlijk is het niet fijn, maar mijn vader vindt het erger dan ikzelf. Wie in het voetbal geen kritiek krijgt, denkt dat hij zich niet moet bewijzen”, aldus Heylen.


Leander Dendoncker, Davy Roef en Michael Heylen- kennen elkaar al jaren. Ze spelen al sinds hun prille jeugd samen bij Paars-Wit én bij de nationale ploegen. 
De drie gaan ook geregeld samen op vakantie. Zo ook afgelopen zomer, vertelt Heylen in Het Laatste Nieuws. "Helaas kon Leander er niet bij zijn door de nationale ploeg, maar Davy en ik hebben ons uitstekend geamuseerd onder ons tweetjes. We zijn naar Turkije geweest, naar een all-inhotel in Bodrum. We zijn 's avonds ook twee keer uitgeweest", geeft de verdediger toe. "In de twaalf jaar dat ik hem ken, heb ik Davy nog nooit zo gezien. Hij is zeker geen danser, maar de laatste dag was het prijs. Ik ben ervan geschrokken. Ik heb moeten láchen, man! Mijn vakantie kon niet meer stuk"


Voetbal24.be

heylen roef dendoncker

Zeer mooi gebaar van RSCA-fans
Hanni: "Openingstreffer was een gebrek aan concentratie"
Lukasz Teodorczyk gelinkt aan AC Milan
Gerkens: "Ik ben goed geďntegreerd in deze fijne groep"
Weiler: "Als we de kans hebben nog iets halen op links"
Trebel: "Obradovic was niet helemaal fit en moest de ploeg helpen"
Weiler: "Voor een eerste wedstrijd zeer tevreden"
Dendoncker mist Supercup door ziekte
Kums: "Wilden die prijs winnen"
Anderlecht pakt de Supercup
Maandag 24 juli opent RSCA vernieuwde Webshop
Weiler: "Mogen Kums niet vergelijken met Tielemans"
Anderlecht doet actie voor fans tijdens Supercup
Ivan Obradovic: "90 mintuten tegen Dender waren ideaal om ritme en gevoel"
Herman Van Holsbeeck duikt op in Tour de France

Meer nieuws...