Heylen: "Deugd dat het bestuur zoveel vertrouwen geeft"

Heylen wist vorig seizoen het bestuur te overtuigen, na zijn terugkeer van Kortrijk: “Eerst sprak het bestuur nog over een nieuwe uitleenbeurt, maar stelselmatig overtuigde ik hen toch.”“Het doet deugd dat het bestuur zoveel vertrouwen geeft, maar ik besef dat het in het voetbal snel kan gaan. Wie weet wordt er eind augustus wel weer over een verhuur gesproken”, vertelt de verdediger in GVA.
De verdediger kreeg af en toe wel kritiek, maar kan daar goed mee om: “Natuurlijk is het niet fijn, maar mijn vader vindt het erger dan ikzelf. Wie in het voetbal geen kritiek krijgt, denkt dat hij zich niet moet bewijzen”, aldus Heylen.


Leander Dendoncker, Davy Roef en Michael Heylen- kennen elkaar al jaren. Ze spelen al sinds hun prille jeugd samen bij Paars-Wit én bij de nationale ploegen. 
De drie gaan ook geregeld samen op vakantie. Zo ook afgelopen zomer, vertelt Heylen in Het Laatste Nieuws. "Helaas kon Leander er niet bij zijn door de nationale ploeg, maar Davy en ik hebben ons uitstekend geamuseerd onder ons tweetjes. We zijn naar Turkije geweest, naar een all-inhotel in Bodrum. We zijn 's avonds ook twee keer uitgeweest", geeft de verdediger toe. "In de twaalf jaar dat ik hem ken, heb ik Davy nog nooit zo gezien. Hij is zeker geen danser, maar de laatste dag was het prijs. Ik ben ervan geschrokken. Ik heb moeten láchen, man! Mijn vakantie kon niet meer stuk"


Voetbal24.be

heylen roef dendoncker

Kums wellicht voor 5 jaar naar Anderlecht
Anderlecht verliest talent aan Gent
Bondsparket vervolgt Cl-Brugge voor wangedrag fans tijdens topper tegen Anderlecht
Frutos: "Teo was vermoeid op het einde van competitie"
Weiler onder indruk van nieuwkomer Granvoula
UEFA zet Tielemans in elftal Europa League
Anderlecht wil jeugdtalent Standard overtuigen
Zetterberg: "Kums is gedroomde opvolger voor Tielemans"
Nabil Dirar ziet terugkeer naar België niet zitten
Leander Dendoncker in Europa League elftal
Emmanuel Sowah kan rekenen op interesse van RB Leipzig
Anderlecht haalt hard uit naar stad Brussel
Anderlecht jeugd verliest nipt finale van Lyon
Anderlecht haalt jong talent bij White Star Brussel
Thelin: "Ik ben erg blij en fier om bij Anderlecht te kunnen blijven"

Meer nieuws...