Van Holsbeeck: "We zullen onze huid duur verkopen voor Mbemba en Mitrovic"

Chancel Mbemba en Aleksandar Mitrovic staan nadrukkelijk in de belangstelling van enkele clubs. "Maar we doen geen cent van de prijs af", waarschuwt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck, die de fans en de trainer ook geruststelt. "We zullen een ploeg hebben die meestrijdt voor de titel."Anderlecht heeft maandag met Ivan Obradovic zijn eerste zomertransfer voorgesteld. Coach Besnik Hasi wil graag snel nog enkele versterkingen, al zullen er ook enkele spelers vertrekken. Chancel Mbemba en Aleksandar Mitrovic lijken de voornaamste kandidaten, maar manager Herman Van Holsbeeck waarschuwt dat er in Anderlecht geen solden zijn.


"Er is inderdaad interesse voor Mbemba en Mitrovic, maar een transfer kan pas doorgaan als drie partijen denken dat ze een goede zaak kunnen doen: de speler en de twee clubs. Op dit moment is er één partij die geen goede zaak doet en dat is Anderlecht. Wij weten perfect wat we willen en daar zullen we geen cent afdoen", zegt Van Holsbeeck."Iedereen weet wat Anderlecht vraagt voor deze twee spelers en wij zullen onze huid duur verkopen voor hen. Als andere clubs de toppers van Anderlecht willen kopen, dan heeft dat zijn prijs. Het vertrek van Mbemba zal op termijn wel in orde komen. We weten zelfs al wie we willen halen als vervanger. Maar als we die speler nu al halen, moeten we Mbemba zeker verkopen en dan zakt zijn prijs.""Mitrovic, die wil graag Champions League spelen met Benfica. Ik hoop het voor hem, maar in tegenstelling tot bij Mbemba ben ik er niet van overtuigd dat die transfer zal doorgaan. Mocht Mitrovic toch vertrekken, dan zullen we een topspeler halen als vervanger. Iseka is niet klaar om de aanval te dragen. Ik kan de supporters geruststellen: als Mbemba en Mitrovic vertrekken, zal Anderlecht uitpakken. We zullen voor de zoveelste keer een ploeg hebben die voluit mee zal doen voor de titel. Kampioen worden is de ambitie van Anderlecht."
"Dat Besnik Hasi wat ongeduldig wordt, begrijp ik best. Elke trainer wil graag zijn spelers op de eerste training. Maar Besnik weet perfect met wie we bezig zijn en waar we naartoe willen. Ik snap dat hij wat druk op de ketel wil zetten, maar dat ben ik al 13 jaar gewoon."
Sporza

vanholsbeeck mbemba mitrovic

Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA
Vermoedelijke opstelling voor bekerduel bij Westerlo
A-kern onder de indruk van Frutos
Frutos: "Ik heb maar twintig minuten nodig om bestuur te overtuigen"
Weiler erg boos op fotografen in Zürich
RSCA-fans verwachten excuses van voorzitter
Tielemans voor het 3e jaar op een rij kanshebber op Golden Boy Award
Hein Vanhaezebrouck: "Ik ga daar niets over zeggen"
Frutos: "Mijn taak nu om de ploeg klaar te stomen"
Frutos spreekt deze middag met pers

Meer nieuws...