Van Holsbeeck: "We zullen onze huid duur verkopen voor Mbemba en Mitrovic"

Chancel Mbemba en Aleksandar Mitrovic staan nadrukkelijk in de belangstelling van enkele clubs. "Maar we doen geen cent van de prijs af", waarschuwt Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck, die de fans en de trainer ook geruststelt. "We zullen een ploeg hebben die meestrijdt voor de titel."Anderlecht heeft maandag met Ivan Obradovic zijn eerste zomertransfer voorgesteld. Coach Besnik Hasi wil graag snel nog enkele versterkingen, al zullen er ook enkele spelers vertrekken. Chancel Mbemba en Aleksandar Mitrovic lijken de voornaamste kandidaten, maar manager Herman Van Holsbeeck waarschuwt dat er in Anderlecht geen solden zijn.


"Er is inderdaad interesse voor Mbemba en Mitrovic, maar een transfer kan pas doorgaan als drie partijen denken dat ze een goede zaak kunnen doen: de speler en de twee clubs. Op dit moment is er één partij die geen goede zaak doet en dat is Anderlecht. Wij weten perfect wat we willen en daar zullen we geen cent afdoen", zegt Van Holsbeeck."Iedereen weet wat Anderlecht vraagt voor deze twee spelers en wij zullen onze huid duur verkopen voor hen. Als andere clubs de toppers van Anderlecht willen kopen, dan heeft dat zijn prijs. Het vertrek van Mbemba zal op termijn wel in orde komen. We weten zelfs al wie we willen halen als vervanger. Maar als we die speler nu al halen, moeten we Mbemba zeker verkopen en dan zakt zijn prijs.""Mitrovic, die wil graag Champions League spelen met Benfica. Ik hoop het voor hem, maar in tegenstelling tot bij Mbemba ben ik er niet van overtuigd dat die transfer zal doorgaan. Mocht Mitrovic toch vertrekken, dan zullen we een topspeler halen als vervanger. Iseka is niet klaar om de aanval te dragen. Ik kan de supporters geruststellen: als Mbemba en Mitrovic vertrekken, zal Anderlecht uitpakken. We zullen voor de zoveelste keer een ploeg hebben die voluit mee zal doen voor de titel. Kampioen worden is de ambitie van Anderlecht."
"Dat Besnik Hasi wat ongeduldig wordt, begrijp ik best. Elke trainer wil graag zijn spelers op de eerste training. Maar Besnik weet perfect met wie we bezig zijn en waar we naartoe willen. Ik snap dat hij wat druk op de ketel wil zetten, maar dat ben ik al 13 jaar gewoon."
Sporza

vanholsbeeck mbemba mitrovic

Dendoncker: "We moeten uitgaan van de eigen sterkte"
Vanhaezebrouck: "We gaan alles geven om de laatste strohalm te grijpen"
Gerkens en Kara fit, Obradovic nog ziek
Beric na winterstop wellicht terug naar Frankrijk
Philippe Albert: "Stanciu heeft een reeks matchen nodig"
Sels: "Als Anderlecht mij wil houden ga ik luisteren"
Makelaar Stanciu: "Op 5 december laatste gesprek over zijn toekomst"
Geen Obradovic, noch Stanciu op training bij Anderlecht
René Weiler analist voor Sky bij Anderlecht - Bayern
Kara kampt met artrose aan de knie
Najar pas na winterstop terug in actie
Anderlecht praat met Bracelona over Vermaelen
Bayern zonder enkele grote namen
Jan Mulder: "Slechts 100 miljoen voor een club als Anderlecht? Dat is al te gortig"
Anderlecht ontkent problemen Emilio Ferrera

Meer nieuws...